– Presset ligger på United

Middlesbrough-vingen Stewart Downing har selvtilliten i orden foran turen til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Selv er 31-åringen noe tvilsom foran onsdagens kamp etter å ha fått seg en smell i ribbenene da Middlesbrough beseiret Wolverhampton på lørdag.
Uansett, spill eller ei, ser han frem til møtet med en klubb han har truffet på så mange ganger, enten det har vært i Middlesbrough-, Villa-, Liverpool- eller West Ham-drakt.

– Alt presset ligger på dem, sier Downing til The Northern Echo, dog uten å legge skjul på følelsen av at akkurat det sannsynligvis er av underordnet betydning.

– De er jo vant til det, sier han. – Det er Manchester United og folk forventer at de skal vinne.

– Likevel, lørdagens resultat (3-1 borte over Wolves) har gitt oss masse selvtillit, og vi har ingenting å tape.

– 10.000 fans tar turen!

“Det er Manchester United, men ikke det Manchester United vi så for noen år siden.”

Stewart Downing

– Det blir en flott kamp å være involvert i. Jeg gleder meg veldig, og det er jeg sikker på at også fansen og lagkameratene mine gjør. Og skulle det bli seier, så vil det være fantastisk.

– Vi tar 10.000 fans med oss og de forventer at vi skal få noe ut av kampen. De er proppfulle av selvtillit og det samme er vi. Vi er også i stand til å matche dem; det viste vi forrige sesong da vi slo City og ga Arsenal knallhard kamp. Så ja, jeg tror vi kan slå dem, sier Downing og mener at laget hans ikke har noe å frykte:

– Joda, det er Manchester United, men ikke det Manchester United vi så for noen år siden. Selvsagt har de fortsatt et farlig lag, men det har vi også. Vi har vist at vi kan spille jevnt med store klubber og vi har Premier League-spillere på laget vårt.

– Jeg gleder meg og tror vi har en glimrende mulighet til å vinne, sier en programmessig optimistisk Stuart Downing.

sd
STEWART DOWNING her i aksjon mot Cardiff City for en uke siden.
Powered by Labrador CMS