– Van Persie straks tilbake

Men Van Persie og Uniteds legeteam skal være uenige…

Publisert Sist oppdatert

Det virker som om United må klare seg uten Wayne Rooney og Robin van Persie også mot Sunderland i ligacupsemifinale-returen onsdag kveld.

Det skriver The Times.

Duoen skal ha vært på Carrington mandag, og Moyes håper i det lengste at de kan erklæres klare til Sunderland. Det så imidlertid ikke altfor lyst ut mandag, og Moyes skal ifølge avisa være fullstendig klar over at hvis de returnerer for tidlig så kan det ende med en ny skade som ødelegger for United i kampen om 4. plassen utover.

SKADET: Moyes vet enda ikke når van Persie returnerer.
SKADET LENGE: Robin van Persie.

Rooney regnes som svært tvilsom til Sunderland, mens det er mest sannsynlig at Van Persie returnerer til Cardiff-kampen som spilles om én uke.

Trøbbel?

Ifølge The Sun mener Uniteds leger at nederlenderen er klar, men selv ønsker han litt mer tid på seg for å være helt sikker på å ikke slå opp skaden. Van Persie hadde et møte med Moyes om dette mandag, ifølge avisa, da situasjonen mellom de to skal ha vært betent – dette fordi Van Persie ikke satte veldig pris på at Moyes mente at «alle» startet på bar bakke og hadde nye sjanser med ham som manager. Van Persie skal ha ment at han fortjente bedre, og skal også ønsket enda mer tilrettelagt trening enn han har fått. Samtidig skriver The Sun at flere av de andre av United-spillerne har vært misfornøyd med Van Persie, også fordi han har jevnlig fått reise hjem til Nederland under skadeperioden, mens Wayne Rooney har kjempet seg gjennom problemene på en annen måte.

Det siste skal heller ikke ha vært ideelt for forholdet Van Persie/Rooney, skriver The Suns Neil Custis – som er kjent for å ha kilder innad i United-miljøet.

Van Persie har egentlig ikke spilt ordentlig for United siden han ble matchvinner mot Arsenal 10. november. Han skjønte nemlig raskt etter et lite comeback i desember at ting fortsatt ikke var helt bra.

Stor forskjell

United har 25 seirer, seks uavgjorte og kun ett tap i kampene Van Persie og Rooney har fått spille sammen, mens det er blitt 30 seirer, ni uavgjorte og hele 16 tap uten dem. Det sier sitt om hvor ødeleggende det har vært at duoen har slitt med skader denne sesongen, og hvor viktig det er å få dem tilbake.

United mangler uansett en suspendert Nemanja Vidic, mens The Times hevder at det også er usikkerhet rundt Patrice Evra, etter at han forlot Chelsea-kampen med en smell.

 

Powered by Labrador CMS