– Viktig å ha troen

OPPDATERT REAKSJONER: Louis van Gaal ber fansen om å være tålmodige og ha troen.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld gikk Manchester United på et ydmykende 4-0-tap mot Milton Keynes Dons fra League One, og røk dermed ut av ligacupen allerede etter andre runde. United-manageren var selvsagt skuffet over tirsdagens nederlag, men håper United-fansen klarer å legge kvelden bak seg og se fremover.

– Jeg vet det er vanskelig for fansen, men de må fortsette å ha troen på vår filosofi, uttalte Van Gaal til MUTV.

– De må gjerne dømme når det nærmer seg slutten, men ikke på nåværende tidspunkt. Jeg håper de fortsetter å ha troen på klubben og vår filosofi for det vil som sagt ta tid. Vi prøver å bygge opp et helt nytt lag og det tar ikke bare én måned, men kan ta opptil ett helt år.

Van Gaal var midlertidig imponert over den massive støtten fra de oppmøtte United-supporterne på Stadium MK.

– Som mot Sunderland var fansen helt fantastisk. For meg er det helt utrolig og nesten uvirkelig, men jeg ønsker selvsagt ikke å tape foran de oppmøtte. Jeg ønsker å kunne gi med seire, noe som jeg er vandt til å gjøre.

United-manageren uttalte at de gjorde flere feil under oppbygningen, noe som førte til mål for vertene, og MK Dons utnyttet dette til det fulle.

– Vi hadde ikke hellet med oss i dag når det kom til å score mål, men vi skapte opptil flere brukbare sjanser.

Nederlenderen måtte innrømme at han tok én viss risiko tirsdag kveld, men ville også rose kollegaen sin for prestasjonen.

– Som trener må jeg av og til ta visse risikoer, slik som i denne situasjonen.

– Vi hadde full kontroll i første omgang hvor motstanderen kun ledet med ét mål og hadde én sjanse på mål. I andre omgang valgte jeg å gjøre noen endringer som gjorde at vi skapte flere sjanser, men vi var uheldige.

Powered by Labrador CMS