LESERBREV: – Mesterlaget kommer

Stian er sikker på at United er i ferd med å bygge opp noe som blir til suksess igjen.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til [email protected]. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan.

Veien videre etter Van Gaal

Av: Stian Bakken

Jeg har vært United supporter siden slutten av 90 tallet, mye på grunn av Solskjær, berg og Johnsen, men begynte for alvor å følge med i 06/07 sesongen.

Har i det siste leste mange artikler om Van Gaal er rett mann, hva han gjør feil og på hvilke områder han og Ed har feilet på overgangsmarkedet.  Pedro kom ikke inn fordi vi angivelig hadde større navn på blokken. Ingen store navn kom inn etter denne såkalte uttalelsen fra Ed, med unntak en svindyr ung franskmann, som enten vil lykkes eller ikke. Alt i alt er jeg egentlig fornøyd med dette overgangsvinduet, midtbanen ser bedre ut enn på lenge, Darmian har vært fantastisk og i Smalling ser jeg konturene av en ny Rio.

<> at Aon Training Complex on August 5, 2015 in Manchester, England.
Louis Van Gaal.

Totalfotballen Van Gaal har prøvd å innføre har til en viss grad fungert, med noe innslag av sprudlende fotball. Kampene mot Club Brugge brakte optimisme, men den ble like fort borte etter Newcastle og Swansea kampene. På tross av dette, vil det forhåpentligvis bli bedre utover sesongen. Poengfangsten er ikke så ille, tatt i betraktning av bare City har levert perfekt. De øvrige lagene som er foran på tabellen skaper ingen bekymring for meg, det er tross alt bare spilt 4 kamper. Jeg tror også at «prosjekt Van Gaal» får prøvd seg i tre sesonger, om det blir sølvtøy eller ikke må vi nesten bare vente å se. Men fotballen som hittil har blitt spilt har ikke vært bra, men noen glimt av det United som vi kjente det under Sir Alex har jeg sett, og vi har blitt bortskjemte etter så mange gode år med Sir Alex.

giggs54321
Ryan Giggs.

Ingenting ville gledet meg mer enn at Van Gaal lykkes, men jeg ser på hans periode i United som en prosess for vår neste manager. Han skal bygge opp klubben til den stormakten den var under Ferguson. Jeg har klokketro på at Ryan Giggs overtar tøylene etter Van Gaal, og da er jeg 100% sikker på at vi får se den fotballen som ble spilt under Ferguson. Ingen andre kjenner denne tankegangen bedre enn Giggs, og nå har han også vært i trenerteamet til Moyes og Van Gaal. Mourinho var som kjent i trenerstallen til Van Gaal, se på hans suksess. Samtidig er det viktig at Giggs ikke kopierer Sir Alex, han må skape sine egne ideer rundt hvordan United skal spille, men jeg har fullstendig tro på at Giggs vil sette sammen det beste fra Ferguson, Moyes og Van Gaal, og på nytt skape et mesterlag. Om Prosjekt Van Gaal mislykkes, har jeg klokketro på at prosjekt Giggs lykkes til de grader.

En rød hilsen fra Stian Bakken

Powered by Labrador CMS