Real Madrid vant legendekampen

Real Madrids legender ble for sterke for United-legendene.

Søndag ettermiddag møttes Manchester United og Real Madrid til legendekamp. Real Madrid vant fjorårets kamp 3-2, og om United hadde vunnet med ett mål ville kampen gått til straffesparkkonkurranse.

Real Madrid tok ledelsen ved Fernando Morientes, før Ruud van Nistelrooy utlignet i den andre omgangen. Fem minutter før slutt avgjorde Ruben de la Red kampen med en lekker avslutning.

Inntektene fra kampen går til MU Foundation og UNICEF.

Manchester United – Real Madrid 1-2 (0-1) [2-4 sammenlagt]

0-1 Fernando Morientes
1-1 Ruud van Nistelrooy
1-2 Ruben de la Red

Uniteds lag: Edwin van der Sar – Henning Berg, Ronny Johnsen, Jaap Stam, Denis Irwin – Clayton Blackmore, Quinton Fortune, Paul Scholes, Lee Sharpe – Dwight Yorke, Andy Cole.

Benk: Raymond van der Gouw, Bryan Robson, Ruud van Nistelrooy, Ben Thornley, Jesper Blomqvist, Lee Martin

Real Madrids lag: Contreras; Salgado, Helguera, Pavon, Amavisca; Figo, Hierro, Makelele, Zidane; Morientes, van Nistelrooy.

Benk: Sanchez, Butragueño, Alfonso, Perez, McManaman, Sanz, De La Red

Lagene kunne gjøre løpende bytter. Ruud van Nistelrooy spilte for Real i første omgang og for United i andre.

2. juni 2013 - United- og Real-legender møtes på Old Trafford.
2. juni 2013 – United- og Real-legender møtes på Old Trafford.

1 Kampen er endelig i gang, femten minutter senere enn planlagt.

Zidane viser stadig at han fortsatt har touchet inne.

Scholes finner Yorke med en nydelig pasning, men Yorke treffer ikke ballen skikkelig.

Kampens første store sjanse. Salgado kommer forbi Irwin og slår inn – Zidane rekker fram til ballen, men Van der Sar gjør en meget solid redning.

Henning Berg må gi seg før det er gått ni minutter. Inn kommer Lee Martin.

10 Figo mottar ballen på kanten av sekstenmeteren og avslutter direkte, men Van der Sar ligger og venter i hjørnet.

14 Zidane avslutter på volley etter et innlegg fra høyre, men ballen går rett tilbake der den kom fra. For noen år siden ville nok den ballen ligget i motsatt bøyle.

16 Jubel fra tribunen når Paul Scholes kaster seg inn i en takling.

18 Van Nistelrooy blir spilt av Zidane, og nederlenderen drar av landsmannen Stam og avslutter fra skrått hold, men nederlender nummer tre – Edwin van der Sar – står i veien og redder skuddet.

21 Det er Real Madrid som styrer denne kampen og trykker på mot Uniteds mål.

22 Henning Berg intervjues på sidelinjen nå. Han forteller at han kjente smertene allerede på oppvarmingen, og at han er imponert over hvor høyt nivå Zinedine Zidane fortsatt holder.

24 Jaap Stam bryter nok en pasning og spiller ballen til Scholes. Scholes kombinerer med Cole som får frispark på 25 meter.

25 Fortune fyrer av, men to meter for høyt.

26 Bølgen går på Old Trafford nå. Det hører til sjeldenhetene!

30 Fernando Morientes takler Denis Irwin og 47-åringen klarer ikke helt å skjule sin irritasjon.

33 Tempoet har dabbet litt, og det er nok et par karer som gleder seg til en pause.

35 Zidane spiller til Van Nistelrooy som vender bort Johnsen. Den tidligere United- og Real Madrid-legenden løsner skudd, men Van der Sar redder nok en gang.

37 Michel Salgado blir felt av Ronny Johnsen innenfor sekstenmeteren, men får ikke straffen han fortjener.

38 Man skulle ikke tro at Edwin van der Sar var 43 år og inne i sitt tredje år som pensjonert fotballspiller. Redder nok et skudd på mesterlig vis.

39 0-1! Så satt den endelig for Morientes og Real Madrid. Den spanske spissen får ballen på 20 meter og avslutter med et godt plassert skudd i det nærmeste hjørnet.

43 Real Madrid fortsetter å dominere.

45 Dommer blåser av, og lagene går til pause. Kanskje kan Van Nistelrooys lagbytte i pausen gjøre at United skaper mer i den andre omgangen?

PAUSE

46 Andre omgang er i gang.

49 Ben Thornley erstatter Lee Sharpe.

50 Gigantsjanse for Fernando Morientes. Utrolig at han ikke setter den i mål.

53 Ruud van Nistelrooy har byttet lag og bidratt til å gi litt mer sting i angrepet til United.

57 Andy Cole utfordrer og skaffer en corner.

58 Corner fra Denis Irwin. Andy Cole går i kroppen på keeper og Van Nistelrooy får nesten headet mellom stengene. Uniteds beste sjanse hittil.

61 Pedro Contreras blir erstattet av Carlos Sanchez, mens Fernando Sanz erstatter Claude Makelele.

63 Scholes finner Van Nistelrooy med en nydelig pasning. Nederlenderen drar seg innover fra høyre og avslutter med venstre – like utenfor.

66 United har kommet mer med i kampen i den andre omgangen.

68 1-1! Ruud van Nistelrooy blir spilt fri og holder unna forsvarsspilleren før han klinker ballen opp i det nærmeste hjørnet.

70 Litt vanskelig å holde orden på alle byttene som blir gjort, men nå blir i hvert fall Van der Sar erstattet av Van der Gouw i målet. McManaman har kommet inn for Real Madrid for en stund siden.

71 Van Nistelrooy imponerer med sin fysiske form og løper gjennom Real Madrid-forsvaret før han slår inn. Andy Cole avslutter med en god heading, men Sanchez er med på notene og redder godt.

73 Zidane skyter og skuddet endrer retning i en United-spiller, men ballen går utenfor stolpene.

76 Jaap Stam meier ned Amavisca innenfor sekstenmeteren. Dommeren vinker ham opp.

79 Lee Sharpe forteller at han slet med en hamstringsskade under kampen.

80 Ti minutter gjenstår. I øyeblikket står det 3-4 sammenlagt i favør Real Madrid.

83 Real Madrids keeper er på bærtur og Yorke lobber ballen over ham og i tverrliggeren.

84 1-2! Der er det nok kjørt. I en god United-periode ruller Real Madrid opp et lekkert angrep, som avsluttes av en enda mer lekker chip av Ruben de la Red.

87 Jesper Blomqvist erstatter Ben Thornley.