– Han blir en nøkkelspiller

Fine ord om Paul Pogba fra Laurent Blanc.

Publisert Sist oppdatert

2017/18-sesongen gikk ikke helt som Paul Pogba ønsket det.

United vant ingen trofeer, og selv mistet han også plassen på laget i en liten periode.

Mange mente også mye om ham, og en del av det var ikke akkurat positivt.

Tidligere United-spiller Laurent Blanc, som blant annet har trent Frankrike og Paris St. Germain de siste årene, har imidlertid massiv tro på ham.

– Han er fortsatt under utvikling. Glem ikke at han (Paul Pogba) fortsatt er en ung spiller, og min mening er at han fortsatt kan utvikle seg, sier Blanc til fifa.com.

– Da jeg spilte selv så var den en rekke spillere som hadde imponerende fysikk, for eksempel Patrick Vieira. Teknisk var Patrick også god, men han var ikke så god som Paul Pogba er, spesielt offensivt. Fysisk er Paul også på et annet nivå enn enn de andre, noe som er verdifullt underveis i kamper.

– Klarer han å kombinere sitt fysiske og tekniske potensiall så kommer han til å score mål.

Pogba scoret åtte mål og hadde fem målgivende i sin første sesong for United etter comebacket fra Juventus, mens det ble til seks mål og ti målgivende denne sesongen.

Det er bare i hans siste sesong i Juventus, da han noterte seg for ni mål og 14 målgivende, at han har levert flere målpoeng enn for United i denne «omdiskuterte » sesongen.

– Fremover, hvis han unngår store skader, så tror jeg at han kommer til å bli både en nøkkelspiller for Frankrike og klubblagene som måtte være så heldig at de har ham, sier Blanc.

Powered by Labrador CMS