Vurderer Bordeaux

Mikael Silvestre innrømmer at han vil la seg friste til å returnere til hjemlandet dersom hans gamle favorittklubb, Girondins Bordeaux, tilbyr ham et tilfredsstillende lønnsnivå.

Publisert Sist oppdatert

Dette betyr at Bordeaux-manageren, ex-Red Laurent Blanc, som tidligere har gitt uttrykk for at han gjerne overtar den 30 år gamle forsvarsspilleren, nå har sjansen til å få sitt ønske oppfylt.

Silvestre har ett år igjen av kontrakten med United, men utelukker ikke at han kan komme til å forlate klubben allerede denne sommeren.

"Nei, det er ikke umulig, for Bordeaux står mitt hjerte nært," sier han, ifølge MEN. "Da jeg var liten, fulgte jeg nøye med på hvordan de gjorde det i Europa, og i tillegg har jeg familie i Gironde-regionen.

"Samtidig må enhver fotballspiller tilfredsstilles både sportslig og økonomisk. Således kommer jeg ikke til å gi noe gratis; for jeg er ingen god samaritaner," advarer han.

Silvestre, som har mistet mesteparten av inneværende sesong etter at han pådro seg en alvorlig kneskade på Goodison Park i september, har spilt til sammen 327/24 kamper for United siden overgangen fra Internazionale i 1999.

Powered by Labrador CMS