Det ble med én sesong for van Gaal-signeringen Angel Di Maria.

– Bestem deg, Ángel!

Ángel Di María skal ha blitt gitt en frist til å avgjøre om han vil bli eller dra sin vei.

Publisert Sist oppdatert

Di María har i den senere tid vært sterkt koblet til Paris Saint-Germain, mens United, i første rekke ved Louis Van Gaal, har uttrykt for ønske om å få beholde sin dyrekjøpte nummer 7.
Imidlertid har United-manageren gitt signaler om at han helst ikke vil stille seg i veien dersom ryktene stemmer om at Di María og familien ikke lykkes med å finne seg til rette med livet på øyriket. Nå skal han altså ha bedt om et klart svar.

Blanc: – Ja, vi vil ha Di María

lb
PSG-manager Laurent Blanc

PSG-manager og tidligere United-stopper, Laurent Blanc, bekrefter på sin side at han er interessert i å hente Di María til Frankrike. Han hevder også at PSG ikke er den eneste klubben som venter på at spilleren skal bestemme seg for hvor fremtiden hans skal ligge. Blanc sier også at han regner med budkrig dersom spilleren blir gjort tilgjengelig.

– Veldig komplisert sak

– Di María-saken er veldig komplisert, rett og slett fordi han spiller for en veldig, veldig stor engelsk klubb. Dersom han skulle forlate United, må en bare anta at andre store klubber også vil være interessert i ham, sier den gamle stoppereleganten, ifølge Irish Independent.

Powered by Labrador CMS