Var nære å velge MLS foran United

På sin første pressekonferanse som Galaxy-spiller sier Zlatan at han hadde planlagt å dra dit allerede før overgangen til United.

Publisert Sist oppdatert

Los Angeles Galaxys nye superstjerne Zlatan Ibrahimovic sier i et intervju i forbindelse med overgangen at han ønsket å dra til MLS-laget allerede for to år siden – før han dro til Manchester United.

Spissen dro til Galaxi forrige ute etter at kontrakten hans med United ble oppsagt etter gjensidig ønske.

35-åringen rakk 29 mål på 53 kamper for de røde djevlene.

– Overgangen hit skulle skje før Manchester United. Hodet mitt var her, jeg ville komme hit, sier Zlatan i det han blir presentert som Galaxy-spiller, ifølge BBC.

Gikk ikke som planlagt

Zlatan dro til Old Trafford gratis etter fire sesonger i PSG, og har også vært innom Barcelona, Juventus og begge Milan-klubbene.

I løpet av sin første sesong i United scoret han 28 mål på 46 kamper, før han ble sluppet på free transfer i juni 2017 etter at sesongen ble avslutte som følge av en alvorlig kneskade. I august ble han resignert.

KORSBÅNDSSKADE: Zlatan Ibrahimovic skadet seg mot Anderlecht i april.

Denne sesongen ble det imidlertid bare syv kamper for Zlatan, og kun en eneste scoring.

 

– Ting går som de ikke skal gjøre, men skjebnen tilsa at jeg skulle komme hit. Los Angeles ringte og jeg svarte, sier Zlatan om de siste månedene.

På spørsmål om han vil bli med Sverige til VM i Russland selv om han har lagt opp på landslaget, svarer han kontant:

– Hvis jeg vil, er jeg der.

Gullkorn

Zlatans pressekonferanse var lang, og svensken hadde sitt sedvanlige gode humør og lure smil da han svarte på en rekke spørsmål.

Dermed ble også amerikanerne raskt kjent med hva svensken har å komme med også utenfor banen.

Her er noen av gullkornene:

– Jeg føler meg ung, jeg føler meg som Benjamin Button. Jeg ble født gammel og vil dø som ung.

– Jeg kom til England og alle sa jeg var gammel. Jeg kom i rullestol og etter tre måneder erobret jeg England, og de sa at jeg fløy.

– Løven er sulten

– Hvis jeg ikke vinner, føler jeg meg mislykket. Denne overgangen forandrer ingenting. Jeg har kommet hit for å vinne, og jeg er ganske sikker på at jeg vil vinne.

– Jeg vil lukte på gresset og berøre ballen. I dag etter at jeg var ferdig med trening ville jeg bare skyte noen baller.

– Jeg er ikke arrogant, jeg har selvtillit.

– Jeg har scoret flere mål enn enkelte spillere har kamper. Jeg tror jeg vet hva jeg gjør.

Hva tenker dere? Er dere glade for at Zlatan endte med å ta et par sesonger i United, eller hadde det vært best om han bare dro rett til Galaxy?

Powered by Labrador CMS