Rio nøler

Har ennå ikke bestemt seg for om han vil signere ny kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for signaler om at United ønsker å tilby ham en forlenget avtale, vegrer den 34 år gamle stopperen seg – enn så lenge – for å hoppe i det.

Sir Alex Ferguson har i den senere tid uttalt seg svært så positivt om Ferdinands form og helsetilstand, og antydet at han trolig vil være i stand til å fortsette karrieren i flere år til.

Men Rio selv er ikke fullt så sikker på at det vil la seg gjøre. Til Inside United sier han at han vil ta en statusvurdering ved juletider, men vente til sommeren med å bestemme seg for hva det blir til.

– Det er alltid fint å høre manageren uttale seg på den måten han gjør, men man må ta hver uke og hver måned som det kommer. Det beste jeg kan gjøre nå er å ta en vurdering til jul, og deretter til sommeren. Så får jeg se hvordan jeg føler meg, og ta det hele derfra. Men å høre manageren si det han gjør, bidrar så definitivt til å løfte meg, innrømmer han.

Men Rio innrømmer også at det gjenstår å se om den positive effekten av en lang sommerferie vil fortsette utover vinteren.

– Det vil jeg først få indikasjoner på i desember og januar, når det dukker opp kamper på løpende bånd. Det er først da du for alvor merker det, når det virkelig begynner å røyne på. Da vil jeg trolig få bedre oversikt over hvor jeg befinner meg form- og helsemessig.

Klar, når som helst

I samme forbindelse uttaler Rio ifølge The Mirror at klubben og dens medisinske støtteapparat skal ha all ære for at han i det siste halvannet året har følt seg såpass bra som han har gjort.

– Det har gått veldig bra for meg, og jeg er n å i stand til å spille hver eneste uke. Og, om manageren ønsker det, er jeg klar til å spille midtuker såvel som i helger, så går det helt fint. Jeg er mer enn kapabel til å gjøre det, slik jeg har bevist det i de siste 18 månedene.

P.S:

Ifølge The Telegraphs Mark Ogden, ga Rio Ferdinand i sommer uttrykk for at han ikke regnet med kontraktsforhandlinger før ut på nyåret en gang. Slik Ogden forstår det skal det imidlertid være planlagt samtaler allerede. Da vil klubben etter alt å dømme legge frem et forslag til en ny ettårskontrakt, men med lavere lønn enn de £110.000 han ennå hevdes å håve inn hver eneste uke.

Powered by Labrador CMS