Kommentarfeltet stenges

Åpnes igjen neste uke.

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubben har mange medlemmer, men vi er en liten bedrift.

Det er som regel bare én mann på jobb på united.no, og vi merker nå at kommentarfeltet har utartet i en slik grad at vi ikke klarer å moderere det raskt nok. Vi er ansvarlig for det som kommer ut, men føler nå at vi har mistet kontrollen.

Det toppet seg i timene etter kamp i går, da vi så gjentatte angrep på meddebattanter, manageren og spillere i kommentarfeltet. Det er ikke misnøyen vi reagerer på. Det er ordbruken.

De som leser united.no jevnlig vil ha skjønt at det finnes grenser, og grensen går blant annet på trakassering av de andre i forumet, unødvendig stygge beskrivelser og banning. Som det også står forklart rett over kommentarfeltet.

Samtidig er det alltid noen «troll» som ikke klarer å dy seg når United sliter.

Jeg er selv i Rotterdam nå for å lage en større sak på Robin van Persie til en senere utgave av medlemsbladet United-Supporteren, men har brukt mer tid på å rydde opp i kommentarfeltet og diskutere med utestengte brukere det siste døgnet enn jeg har gjort på å skrive min egen kommentar etter Fulham-kampen og å forberede intervjuet.

Da er det noe galt.

Vi ønsker at kommentarfeltet skal gi noe ekstra til united.no. Vi har en enorm takhøyde, men som tidligere nevnt så er det visse ting som ikke godtas. Den grensa krysses for ofte nå, og da føler vi ikke at vi har annet valg enn å skru av kommentarfeltet på sakene som produseres den neste uka.

Så åpner vi heller hele kommentarfeltet når det neste uke kreves at man er betalt medlem for å ytre seg – samtidig som det også kommer noen andre endringer.

Vi synes det er trist at det har gått så langt – at noen skal ødelegge for så mange. Men igjen – vi kan ikke ha et kommentarfelt som tar så mye tid av de ressursene vi har.

På vegne av Supporterklubben,

Dag Langerød
Ansvarlig redaktør

Powered by Labrador CMS