Mine tanker etter 4-2-seieren

De Gea, Rio, Welbeck, Rooney, RvP og Cleverley. Les ans. red. Dag Langerøds oppsummering her.

Se målene | – Vi må skjerpe oss | Stem på banens beste | – Det måtte komme | Avisrunden

Etter hver kamp skriver Supporterklubbens ansvarlige redaktør ned sine tanker.

Her er hans umiddelbare tanker etter lørdagens 4-2-seier mot Stoke.

Backrekka:

United er best, og det i det aller meste av kampen mot Stoke. Likevel kommer bortelaget til en del sjanser. På sitt beste er Rafael, Rio, Jonny og Patrice veldig gode, men når de blir alene og når motstanderen trykker på, så føler jeg at de er sårbare.

Jeg er – for å si det forsiktig – meget spent på hvordan det går i seriekampene mot Chelsea og Arsenal.

Robin van Persie og Wayne Rooney:

Tre kamper fra start sammen og fem mål og åtte målgivende. Vanvittig. Rett og slett. Det gir et håp om at uansett hvilke problemer vi ender i defensivt, så har vi de offensive kvalitetene til å snu til seier og score tre-fire mål.

Som antall målgivende viser så er jeg også kraftig imponert av begge spillernes allround-ferdigheter også.

David de Gea:

Svak i feltarbeidet mot Newcastle. Bedre mot Stoke, og som vanlig suverene reflekser og redninger én mot én. Mot et Chelsea neste helg tror jeg vi kan trenge de verdensklasseredningene hans. Derfor er han mitt klare førstevalg i den kampen.

Rio Ferdinand:

Sir Alex likte ikke avgjørelsen hans om å ikke ikle seg antirasisme-trøya, og vil ta affære. Jeg tror veldig få andre enn Rio og hans nærmeste virkelig kan sette seg inn i hvordan de siste månedene har vært. Jeg er likevel delvis enig med Sir Alex. Dette skaper ekstra bråk. Hadde jeg vært Rios rådgiver, ville jeg bedt ham om å iføre seg trøya, men sørget for at han la til et ekstra budskap på den trøya. Slik kunne han enda bedre fremmet sin egen mening om dette. Men straff, Fergie? Nei.

Tom Cleverley:

Ny landslagspause og så rett ut av laget igjen. Heller ikke på benken denne gangen. Etter forrige landslagspause fikk han ikke spilletid i noen av de tre neste kampene, mot Wigan, Galatasaray og Liverpool. Som en liten Cleverley-fan håper jeg at han er tilbake raskere denne gangen. Gjerne allerede mot Braga.

Danny Welbeck:

Bra, Danny. Jeg har hele tiden likt at han får spilletid. Han kan bare bli bedre av det. Samtidig har jeg også vært ærlig nok til at flere av prestasjonene hans i United-trøya ikke har vært gode nok denne sesongen. Mot Stoke synes jeg han leverte noe som trolig er sesongbeste. Bevegelig, trygg med ball, relativt kreativ, sjanseskapende og endelig kom det også et United-mål. Ja takk, mer av det.

Enig eller uenig? Logg inn og si din mening i kommentarfeltet nederst.