Poengtap for Liverpool

West Bromwich hjalp Manchester United, mens Arsenal vant oppskriftsmessig.

Publisert Sist oppdatert

Roy Hodgson var til stede på kampen, noe som måtte tolkes som et godt tegn. Han fikk det jo aldri helt til i Liverpool, mens han i West Bromwich gjorde en meget god jobb – også mot Liverpool.

Men nå var det Pepe Mel mot Brendan Rodgers, og det var sistnevnte som kom best ut. I en førsteomgang der lite av det som ble utført var noe for historiebøkene, eller for lærebøkene, var det ikke overraskende samarbeidet mellom Daniel Sturridge og Luis Suárez som førte til mål. Sturridge satte ballen i mål, og Liverpool hadde ledelsen.

Aston Villa v Liverpool - Premier League
HJELP: Kolo Touré hjalp United med en merkelig pasning i eget forsvar.

Den hadde de helt frem til Kolo Touré plutselig fant selvdestruksjonsknappen. Til hans forsvar er det ikke alltid livsfarlig å gi ballen til Victor Anichebe i scoringsposisjon, men denne gangen skulle det vise seg å være nettopp det. Anichebe utlignet, og flere mål ble det ikke.

Baggies hindret det i å bli så mye som ni poeng mellom Liverpool og United, og det er nå «bare» sju poeng. Liverpool sin neste kamp er hjemme mot Arsenal, før Fulham venter på Craven Cottage.

Arsenal vant sin hjemmekamp mot Crystal Palace oppskriftsmessig, og det var Alex Oxlade-Chamberlain som scoret begge målene i 2-0-seieren. Unggutten imponerte i en sentral rolle, og Arsenal er tilbake på tabelltopp. Om Chelsea tar poeng borte mot Manchester City mandag kveld beholder Arsenal den posisjonen.

Powered by Labrador CMS