– Klubben ønsker ikke å selge Martial

Ed Woodward ønsker å beholde Martial videre.

Publisert Sist oppdatert

Tidlig i juni valgte Philippe Lamboley, agenten til Anthony Martial å slippe sjokkbeskjeden: 

Klienten hans ønsket å forlate Manchester United etter sesongslutt. 

– Etter å ha tenkt gjennom alle muligheter og scenarioer – Anthony ønsker å forlate Manchester United. (…) Det er mange faktorer, og det er for tidlig å snakke om det. Anthony vil snakke senere for å diskutere alt dette, sa Lombeley da. 

På det tidspunktet, som nå, skal standpunktet fra klubben ha vært tydelig.

Som det står i saken:

«Signalene united.no har fått de siste månedene fra personer med gode kontakter i United-systemet er at klubben ikke har noen intensjoner om å selge den unge franskmannen, og overfor Sky Sports bekrefter kilder i United akkurat dette standpunktet.» 

Nå virker det som dette scenarioet blir en realitet, for flere medier melder sent lørdag kveld at klubben har tatt et klart standpunkt på den talentfulle franskmannens fremtid.

James Robson skriver i lokalavisen MEN, meddeler at Ed Woodward har bestemt seg for at det er alt for tidlig å selge Martial – det samme gjelder Luke Shaw.

Juventus skal ha vært den mest aktuelle destinasjonen for Martial, men det var før de kjøpte Cristiano Ronaldo. Det er heller ingen tro på at Daniel Levy, styreformann i Tottenham, velger å betale det United ønsker for franskmannen. 

David McDonnel i det Mirror skriver at Martial ønsker å forlate klubben, men at Ed Woodward er klar for å utløse klausen i Martials kontrakt. Angrepsspilleren skal være en viktig brikke i frontlinja i sesonginnledningen – og et salg er ikke aktuelt.

ESPN, ved Rob Dawson har nok fått noe av den samme informasjonen som de over. Forhandlingene om en ny kontrakt skal ha tatt slutt etter ankomsten til Alexis Sánchez, og Martial skal ønske seg bort fra klubben, skriver Dawson.

Også her skrives det at United ikke skal føle noe behov for å selge franskmannen, og at klubben ønsker å beholde han videre.

Powered by Labrador CMS