– Troppen ennå ikke klar

Men Sir Alex bekrefter at Shinji Kagawa og Nick Powell blir med på sommerturnéen.

Publisert Sist oppdatert

I det hele tatt kommer troppen som drar avgårde til Sør-Afrika og Kina til å være «så sterk som den kan», ifølge manageren. Med det tenker han på at en del av spillerne – de som deltok under EM i Polen og Ukraina – har blitt innvilget ekstra ferie.

– Vi gleder oss alle sammen til turen, sier han til ManUtd.com, men uten å legge skjul på at omstendighetene skaper litt problemer:

– Det gjør det selvsagt ekstra vanskelig for oss når EM-sluttspill og OL-turnering skal avvikles i et og samme år. Det har ført til at troppen som skal ut og reise ennå ikke er helt klar. Uansett drar vi avgårde med det sterkeste mannskapet vi da råder over, lover han.

Selv om ikke alt er klappet og klart riktig ennå, har manageren i det minste sånn noenlunde oversikt over hvem som blir med tur:

– Det gleder meg stort at nysigneringene våre, Shinji Kagawa og Nick Powell, blir med. Likeså mer etablerte spillere som Rio Ferdinand, Michael Carrick og Ji-sung Park, sier han, og understreker betydningen av grundige forberedelser til foran starten på en ny sesong.

– Jeg har bestandig sagt at det er viktig å få en best mulig oppkjøring. Det så vi betydningen av i starten på forrige sesong, sier han.

Og Ferguson vet av erfaring at forholdene som møter laget på årets reisemål, er førsteklasses. Det samme gjelder interessen for Manchester United.

– Vi har en fantastisk fanskare både i Sør-Afrika og i Kina, så nå ser vi frem til å dra dit for å starte forberedelsene til neste sesong, avslutter SAF, tilbake på sitt Carrington-kontor etter sin årlige ferie i Frankrike. LIke over helgen får han selskap; da står (forhåpentligvis) uthvilte spillere for tur til å gjenoppta arbeidet.

Powered by Labrador CMS