Lukaku sørget for arbeidsro

I dag er det bare tre poeng som er godt nok.

United vant til slutt egentlig ganske komfortabelt 2-0 på bortebane mot Burnley, til tross for utvisning.

Romelu Lukaku var mannen som stod bak målene, og det var nok godt for belgieren å komme seg skikkelig i gang. Først stanget han inn et nydelig Sánchez-innlegg, før han litt før pause plukket opp nedfallsfrukt etter et Lingard-skudd, og dunket inn sitt andre mål.

Innbytter Marcus Rashford skaffet United straffespark etter klønete forsvarsspill av Aaron Lennon, men Paul Pogbas straffespark var ikke spesielt imponerende, og Joe Hart reddet.

Noen minutter senere ble Rashford utvist etter å ha latt seg provosere av Phil Bardsley (som fort kunne blitt utvist også), og United-spilleren satte panna mot Bardsleys panne, og dermed kunne Jon Moss sende ham av banen.

United var likevel nærmere 3-0 enn Burnley var til en redusering, og Lukaku kunne fort endt opp med hat-trick. Etter to mål og tre poeng er nok likevel United-spissen ganske fornøyd.

Burnley 0–2 Manchester United