Ferdig for sesongen?

VIDEO Lyskeskade kan stoppe Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney glimret med sitt fravær da Sir Alex offentliggjorde troppen til hjemmemøtet med Tottenham.

Det viser seg nå at Uniteds toppscorer pådro seg en lyskeskade på torsdagstreningen, og kan komme til å miste sesongens to gjenstående kamper, borte mot Sunderland neste søndag, og ligaavslutningen mot Stoke hjemme på Old Trafford en uke senere.

– Det er vanskelig å si hvor lenge han er blitt satt ut av spill, men det kan fort bli to til tre uker, sier Sir Alex Ferguson til Sky Sports.

– Men vi vil jo prøve å få ham frisk tidligere. Wayne selv vil være desperat etter å spille, så vi får se hvordan det går.

Nani og Evra ble syke

De to ble dårlige underveis i oppgjøret mot Tottenham og kastet opp på gressteppet. Evra var førstemann ned i knestående, men spilte videre en stund etter å ha fått i seg noe vann. Deretter fulgte Nani etter like før sluttsignalet.

Sir Alex var ikke sikker på årsaken, men hadde sine teorier:

– Patrice følte seg ikke helt bra i går, men han var bedre idag. Kanskje var det heten som spilte inn, eller noe de har spist. Det kan jo og være at det dreier seg om et virus.

– Nå har de åtte dager på seg (til neste kamp), og forhåpentligvis vil de være okay innen den tid, sa manageren.

– Svært fornøyd

Sir Alex var ellers svært fornøyd med måten spillerne hans gjennomførte kampen – naturlig nok.

– Vi spilte en bra kamp. Viktigst av alt er at vi ikke viste tegn til nerver, det var godt å se. Spesielt i 2. omgang spilte vi bra.

Ferguson fremhevet Ryan Giggs for måten han tok de to mulighetene fra straffemerket, og ikke minst Nani, som på 1-1 holdt hodet iskaldt og løftet ballen elegant over Tottenham-keeper Gomes.

– Jeg må få sagt at vi ikke fortjente å få utlikningen imot oss. Da ble vi nødt til å foreta oss noe, så vi sendte utpå unge Kiko (Macheda). Han sendte en nydelig stikker til Nani, og jeg må bare si det – Nanis avslutning var absolutt fantastisk. Bare det å ha nørv til å gjøre det han gjorde, og på det tidpunktet, viser oss hvor modig han er.

Se SAF på ekstern a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS