Klar for travel periode

Ryan Giggs er trygg på at troppen er godt rustet for det tette kampprogrammet laget nå går inn i.

Publisert Sist oppdatert

Sesongen er i gang for alvor. Tirsdag braker det løs med Champions League på Old Trafford, og til helgen venter Manchester City på Etihad. Deretter får United besøk av Liverpool i Ligacupen, før det er en ny runde med Premier League kun dager senere.

Det er med andre ord duket for noen travle uker for rødtrøyene, men de regjerende ligamesterne er på ingen måte uerfarne med å kjempe på flere fronter.

Ryan Giggs er blant de som har vært med på dette kjøret en rekke ganger tidligere, og waliseren er optimistisk før den tøffe perioden.

– Jeg synes vi er i god form. I de første kampene i sesongen vet man ikke helt hvor alle står, fordi spillerne har kommet tilbake på forskjellige tider og har mistet enten hele eller deler av oppkjøringen, fortalte Giggs til ManUtd.com.

– Men nå, spesielt etter landslagspausen, tror jeg at et par av spillerne nå har kommet à jour når det gjelder trening og spilleminutter med landene sine. Vi er alle klare og forberedt på å bruke hele troppen nå, fordi det ser ut til at det er en kamp omtrent annenhver dag fra nå av, fortsatte den spillende treneren.

Giggs kunne fortelle at David Moyes kommer til å bruke hele troppen i de kommende ukene, og dermed kan man forvente å se store utskiftninger når Leverkusen kommer på besøk på tirsdag.

Det er usikkert når Welbeck, Kagawa, Jones og Rafael vil returnere til fotballbanen, men ifølge Giggs kan man forvente å se flere av disse veldig snart – kanskje allerede på tirsdag. I tillegg satt spillere som Jonny Evans, Tom Cleverley og Wilfried Zaha nitti minutter på benken lørdag, og alle tre bør dermed være klare til kamp mot Leverkusen.

Det samme er Chris Smalling og Ryan Giggs som ikke var i troppen i det hele tatt lørdag, mens Nani soner karantene for det røde kortet han fikk mot Real Madrid forrige sesong.

– Ulike spillere vil bli brukt i alle de kampene fordi det er nå man virkelig får bruk for hele troppen. Omtrent alle er kampklare, noe som er en bonus, så jeg føler meg trygg når vi nå går inn i en travel periode, avsluttet den levende United-legenden.

Hvilket lag håper du å se fra start mot Leverkusen? Si din mening i kommentarfeltet.

Powered by Labrador CMS