Ryktesaker, uke 43

Paul Pogba er en ønsket mann.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 28. oktober:

10.00: Juventus ønsker seg Paul Pogba og kan komme med et lånetilbud i januar, skriver Mail.

Avtalen ville i så fall vært et lån ut sesongen – før Torino-klubben ville bladd opp 60 millioner pund for spilleren som tilbragte fire sesonger i Italia før han vendte hjem til Manchester.

I kulissene finner vi også Barcelona og PSG, som begge følger med på situasjonen til franskmannen.

Lørdag 27. oktober:

13.00: José Mourinho har i lang tid ønsket seg en ny midtstopper, og et navn som til stadighet dukker opp er Milan Skriniar.

Nå meldes det fra Gazzeta dello Sport at Inter tidligere skal ha takket nei til et bud på 75 millioner euro fra United for spilleren.

10.45: På fredag skrev Daily Mail om mytteriet blant United-spillerne. Det var ikke rettet mot Mourinho, men mot et sponsoroppdrag som fem United-spillere skal ha valgt å droppe, som en protest mot klubbens bussproblemer den siste tiden.

Nå følger avisen opp med at spillerne involvert i protesten vil bli ilagt bøter.

Protesten skal nemlig ha kostet sponsorer flere tusen pund, og klubben liker selvfølgelig ikke at forholdet til sponsorer settes i fare. 

I saken kommer det også frem at Mourinho, som valgte å gå de siste par hundre meterne til Old Trafford på tirsdag, ønsket å ha spillerne med seg på gåturen. Dette sa sikkerhetsvaktene blankt nei til.

Fredag 26. oktober:

14.45: United skal ha signert keeperen Paul Woolston, ifølge MEN-journalist Samuel Luckhurst. 20-åringen kommer gratis til klubben etter å ha vært på prøvespill i september. Den tidligere Newcastle-keeperen er tiltenkt en plass på U23-laget, der skal han utfordre Matej Kovar og Alex Fojticek. Signeringen er ikke bekreftet av klubben.

08.30: Tabloidavisen Daily Mail klinker til med tittelordet «mytteri» i sin fredagsutgave. Saken handler om at flere United-spillere i protest skal ha nektet å stille opp på et sponsoroppdrag som følge av transportproblemene på kampdag. Tirsdag kom United-bussen nok en gang for sent til kamp, da José Mourinho valgte å ta beina fatt for å komme seg til Old Trafford i tide. Hver måned har klubben et sponsorarrangement der rundt fem spillere stiller til fotografering, men dette gikk altså ikke som planlagt på torsdag.

08.20: Mange spillere er på utgående kontrakter, og mye tyder på at United jobber hardt for at å sikre flere avtaler denne høsten. Sky Sports melder imidlertid, som nevnt nedenfor, at Anthony Martial har avslått kontraktsforslaget han har fått. Forhandlingene er ventet å fortsette. Samtidig skriver Daily Mirror at Ashley Young ønsker seg en toårskontrakt ettersom hans avtale går ut etter sesongen.

00.01: United og José Mourinho frykter at David de Gea skal forsvinne gratis til Juventus, skriver The Times. Uniteds spanske keeper skal, ifølge artikkelen, være klar over italienernes interesse, og Cristiano Ronaldos lag skal være villig til å vente helt til sommeren 2020 for å få ham gratis, akkurat som de har ventet for å få andre stjerner gratis tidligere. De Geas kontrakt med United går riktignok ut til sommeren, men United har opsjon på en forlengelse med ytterligere ett år, altså til 2020.

00.01: Alexis Sánchez håper at Paris St. Germain kunne være interessert i ham i januar, selv om den høya lønna – og Uniteds krav til overgangssum – kan skape problemer, skriver Daily Mail. Det er imidlertid verdt å merke seg at det ikke er en av avisas United-journalister som har skrevet saken, men

Torsdag 25. oktober:

19.05: Nesten litt slitsomt, men Sky Sports-kilder melder at Anthony Martial har avvist et nytt kontraktsforslag fra United. Slitsomt, som i at vi er svært usikre på om dette er nytt – eller egentlig bare ganske vanlig Sky Sports – at de melder noe andre har meldt tidligere litt senere…Franske RMC, som har ledet an på Martial-nyheter, meldte noe liknende forrige uke – før de så meldte at han er klar for å bli denne uka. Vårt råd foreløpig: Stol mer på RMC enn noen andre så lenge ingenting er offisielt.

08.30: Han har vært inn og ut av laget under José Mourinho, men Anthony Martial skal likevel være klar til å vrake interesse fra Juventus, Bayern München og PSG for å signere en ny femårskontrakt med United, melder ESPN.

Opplysningene samsvarer dermed med flere andre saker den siste tiden som sier at Martial har gjort helomvending og nå ønsker å bli på Old Trafford.

Saken er skrevet av United-kjenner Rob Dawson som også nevner at klubben er optimistisk med tanke på en ny kontrakt med Ander Herrera. Spanjolens kontrakt med United går ut neste sommer og Herrera ville stått fritt til å snakke med andre klubber i januar.

Se hele listen for når Unite-spillernes kontrakter utgår. 

Tirsdag 23. oktober:

13.30: Når spansk presse bestemmer seg for noe…

Nå er det Diego Torres, mannen som skrev bok om José Mourinhos tid i Real Madrid, som kjører på i El Pais. Han hever at jo da, Real Madrid vil vrkelig vil ha Mourinho, fordi de trenger en autoritær leder, at det er kontakt mellom partene, men at Mourinho (som allerede er god for en del millioner) er opptatt av ikke å miste pengene han har til gode i United-kontrakten sin. Se også 09.45 – pressekonferansen i går – så forstår du hva Supporterklubben tror om dette (foreløpig).

09.45: – Science Fiction. Det er slik Marca beskriver muligheten for at José Mourinho skulle bli Real Madrid-trener igjen.

Det var en fyr som meldte dette mandag, men Supporterklubben mente det ikke var verdi i å gjengi det. En journalist fortsatte imidlertid med å spørre United-manageren om det på pressekonferansen mandag, bare for at Mourinho gravla alt om det på noen sekunder.

United.no stoler sånn sett mer på Marca, som ikke har nevnt Mourinho som et alternativ, og som nå beskriver hele seansen om en mulig Mourinho-retur til Real som science fiction.

Mandag 22. oktober:

17.30: Franske RMC har så langt vært først ute med alt Martial-relatert, og mandag ettermiddag har de et nytt, stort oppslag:

Anthony Martial ønsker å forlenge med Manchester United – uavhengig av om Mourinho blir værende eller ikke.

Woodward, som er en stor tilhenger av franskmannen, skal ha vært sentral i forhandlingene.

RMC har sannsynligvis en kilde i Martials krets, for så langt har de truffet bra med sine påstander om spilleren. 

10.30: For de som frykter et eventuelt saudiarabisk oppkjøp av UnitedPress Association skriver mandag at Glazer-familien ikke har noen planer om å selge.

07.05: Denne gikk vi glipp av søndag, men Sunday Times, via journalist og Mourinho-kjenner Duncan Castles, skrev at Mourinho nå forsøker å overbevise United-ledelsen om at det må hentes inn et førstevalg på stopperplass i januar. Nå handler det om å finne rett mann – som ledelsen også vil godta. I saken nevnes Napolis Kalidou Koulibaly som en type Mourinho selv ønsker seg. Selv om han skrev under på ny kontrakt i sommer så skal han visstnok ønske seg til Premier League.

07.00: Fiorentina skal, ifølge The Sun, ha fortalt United at Nikola Milenkovic kommer til å koste 40 millioner pund – 10 millioner pund mer enn det United skal være villig til å betale. Den 21 år gamle forsvarsspilleren skal ha imponert Uniteds speidere og Mourinho så ham selv i aksjon for en uke siden – med tanke på et mulig bud i januar.

Powered by Labrador CMS