Repeterte historisk bragd

Publisert Sist oppdatert
Nok en gang havnet United bakpå, som så ofte før denne sesongen, men å snu 0-2 til 3-2 i Champions League hører imidlertid med til sjeldenhetene. Sist det skjedde var faktisk så langt tilbake som i 1999 da United lå under 0-2 mot Juventus.
Mål av Roy Keane, Dwight Yorke og Andy Cole snudde imidlertid kampen for United på dramatisk vis, og i finalen ble Bayern München slått på enda mer dramatisk vis.
Sir Alex Ferguson er imidlertid ikke en som tror på slike omen, og han legger ikke skjul på at de mange tidlige baklengsmålene skaper hodebry.
– Jeg ville gjerne vært de målene foruten. Det er vanskelig å komme til bunns i hva dette skyldes. Jeg kan ikke gi et godt svar, sier han etter seieren over Braga.
– Vi slipper inn alle typer mål. Etter innkast, cornere, frispark. Vi gjør det vanskelig for oss selv, sukker Ferguson.
Skotten har imidlertid fått et luksusproblem med fire spisser som alle scorer mål. Chicharito noterte seg for to mot Braga og Ferguson innrømmer at han har fått noe å tenke på før helgens møte med Chelsea på Stamford Bridge.
– Chicharitos kamp i dag har fått meg til å tenke. Jeg har et luksusproblem, men det er bra, sier Ferguson.
Eneste skår i gleden etter seieren mot Braga var skaden på Shinji Kagawa. Japaneren måtte gi seg med skade i pausen, og vil bli undersøkt onsdag morgen for å finne ut om skaden han pådro seg er så alvorlig at han går glipp av Chelsea-kampen
Powered by Labrador CMS