– Van Gaal var skuffet

Patrice Evra på sin første pressekonferanse i Juventus.

Publisert Sist oppdatert

Etter åtte år i United dro Patrice Evra videre til Juventus i sommer.

Torsdag var ferien også over, og dermed ble han presentert for italienske journalister. Evra får nummer 33 i Juventus, men innrømmer at det var vanskelig å forlate United.

– Ja, det var vanskelig. Jeg gjorde det av personlige årsaker, men det var vanskelig. Da det var tre måneder igjen av sesongen bestemte jeg meg for at jeg ønsket å dra. Jeg fortalte til slutt klubben at jeg ville dra. Louis van Gaal var skuffet, men det er ikke sant at jeg dro fordi de mistet tillit til meg eller fordi de kjøpte en annen venstreback. jeg er fornøyd med valget. Jeg liker å vinne, og valgte Juventus av den grunn. Nå vil jeg gi alt her. 3-5-2-formasjonen er ikke noe problem. Jeg spilte det i starten av karrieren min også.

– Men du har vunnet alt allerede….

– Manchester-Evra har vunnet alt allerede, ja, men Juventus-Evra har ikke vunnet noe. Derfor er jeg sulten på mer sukses, sa Evra på flytende italiensk.

Han spilte jo i Italia før han slo gjennom for snaut 15 år siden.

Evra la til at han ble litt redd da Antonio Conte ga seg som Juventus-trener, men at han ble overbevist om at valget var rett etter å ha snakket med klubbens nye trener, Massimiliano Allegri.

Powered by Labrador CMS