Vil Nani bort?

Sport Witness humrer over italiensk avis’ vinkling på at United ikke matcher Nanis ambisjoner.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med nettsiden Sport Witness for å gi deg de beste sakene om hva som faktisk skjer med spillere inn og ut denne sommeren.

Nani har over tid blitt koblet til Italia, og stort sett Juventus, og nettstedet har skrevet om en Torino-avis’ vinkling på dette.

Manchester United-spiller klar til å forlate klubben for å få Champions League-fotball

av Sport Witness

Manchester United er i ferd med å miste en spiller fordi han ønsker å delta i Champions League, og ikke er forberedt på å bli med klubben nedover. Det høres bekymringsverdig ut.

Old Trafford-klubben kan allerede ha vært uroet over hva spillere som Wayne Rooney, David de Gea og Robin van Persie tenker om utsiktene til å være uten Champions League-fotball neste sesong.

nani
Nani har noen gode minner fra Champions League, og noen dårlige. Men er Champions League grunnen til at han eventuelt vil bort?

Imidlertid er spilleren det er snakk om her Nani. Den samme Nani som sliter med å kjempe seg inn selv på Manchester Uniteds dårligste lag på mer enn et tiår. Den portugisiske landslagsspilleren er åpenbart talentfull, men konsekvent inkonsekvent, og at han skulle ønske å forlate klubben, som rapportert av Torino-avisen Tuttosport, fordi klubben ikke matcher hans ambisjoner, er ærlig talt komisk.

Det er en måte å se på situasjonen som ser bra ut for Nanis camp, og også for Juventus, men det høres virkelighetsfjernt ut.

Det hadde blitt rapportert tidligere i Italia at avtalen var så godt som klar, til tross for andre påstander i England, og Tuttosport sier at det vil bli annonsert så snart vinduet åpner.

Les flere saker hos Sport Witness her.

__

Om du vil lese mer om Nani, og hans fremtid: Sport Witness hadde også tidligere i dag en sak om Nani, og da spesifikt om ryktene (nevnt i ryktesaken) om at Van Gaal har blokkert Nani-salget, og den kan du lese her.

Powered by Labrador CMS