– En kamp å være stolte av

Men Juan Mata var ikke bare glad denne helga.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds midtbanespiller gledet seg over helgas 3-0-seier mot Hull, men innrømmer samtidig at supporterbråket i La Liga gikk inn på ham.

– Vi leverte en solid forestilling lørdag, og det var flere glimt av veldig god fotball. Selv så likte jeg denne kampen veldig godt. Vi var best fra avspark av, skapte flere sjanser og hadde mye ballbesittelse. Dette er måten vi børe gjøre det på. Med de spillerne vi har så tror jeg nemlig at vi er gode nok til å spille fotball som både er bra og effektiv på samme tid.

– Etter kampen var følelsen i garderoben at dette var en kamp vi kunne være stolte av, og at vi fikk igjen for det vi hadde trent på gjennom uka. Nå er det bare å håpe at vi kan fortsette som dette også videre i desember, skriver han.

Samtidig var han altså trist over å høre om dødsfallet etter supporterbråket i La Liga.

– Ord kan ikke brukes til å beskrive følelsene mine. Idrett skal samle folk, ikke skape enda større avstand. Det er noe man skal ha det gøy med. Vi skal glede oss over oppturer og sterke følelser, og selv om man også må tåle skuffelser så må vi respektere hverandre. Jeg kan ikke – og det vil jeg aldri – forstå denne voldsbruken innen fotballen eller i andre sammenhenger.

Les hele bloggen til Mata her.

Powered by Labrador CMS