– Mata sa han ville til Bergen…

Hør også hva United-stjernen har lært seg på svensk.

Publisert Sist oppdatert

Søndag kveld ble et minne for livet for 120 av Supporterklubbens medlemmer.

På restauranten Tapeo & Wine i Manchester sentrum fikk de et unikt møte med selveste Juan Mata, som hadde satt av hele søndagskvelden til å møte fansen.

Mata tok seg tid til en personlig prat med alle som var til stede, og skrev også autografer og tok seg tid til bilder med alle som ønsket det.

– Ubeskrivelig.

– For en fantastisk fyr

– Det var faktisk helt sinnssykt.

Det var bare noen av reaksjonene fra medlemmene våre etter seansen.

– Han var så jordnær. Han var også interessert i hva vi gjorde. Han spurte hvor vi var fra, og da vi sa vi var fra Bergen så sa han at han hadde en god kamerat fra Bergen, Kygo, som han hadde spist middag med dagen før. Han sa også at han gjerne ville til Bergen, sa en av de fremmøtte etterpå.

Last, but not least, on Sunday I had the opportunity to meet a wide group of representatives from our official fan club in Scandinavia, during their meeting at Tapeo & Wine. Getting to know their personal stories, and feeling the love and support they give to us from the Scandinavian countries, was just great. Thank you all!

Mata fortalte også hvilke svenske ord han har lært seg, selvsagt fordi han har svensk kjæreste.

Supporterklubben og de fremmøtte sponset også Matas prosjekt, Common Goal, og han avsluttet det hele med en 20 minutter lang spørsmål og svar-seanse. Les mer om Common Goal her.

Se video fra kvelden under – og følg med for flere videoer av det Mata sa på united.no denne uka.

Powered by Labrador CMS