mataddaa

– Angrer du på at du ikke har brukt Mata mer, Ralf?

Publisert Sist oppdatert

Juan Mata var en av Uniteds aller beste spillere mot Brentford i det som kan ha vært hans aller siste United-kamp, siden United-kontrakten går ut til sommeren.

Det virket i alle fall som om han tok farvel med Old Trafford da han tuslet rundt utpå gresset etter kamp.

Det spesielle var at mandagens kamp også var hans første fra start i Premier League denne sesongen.

Etter kamp forklarte Ralf Rangnick hva som lå bak uttaket.

– Angrer du på at du ikke har brukt ham mer?

– Det var hans første kamp fra start. Han startet jo ikke under Ole, heller? Uttaket handlet også om motstanderen i hans spesifikke posisjon, men de siste par ukene har Juan også vist hvor profesjonell han er, hvor mye han elsker dette spillet.

– Man kunne nesten se og føle det når han spilte mot Brentford også. I glimt var han jo som en magiker, sa United-manageren.

matabrent

– Så vet jeg ikke hva fremtiden bringer for ham. Han har ikke bekreftet noe, men det er mulig at dette var hans siste kamp på Old Trafford. Det gjaldt jo flere, og hvis dette var den siste kvelden så ble det i alle fall en bra opplevelse.

Jesse Lingard manglet forresten fra United-laget mandag. Han var, grunnet personlige årsaker, først tilbake på treningfeltet søndag, og ble da ikke vurdert som klar nok til kamp.

Jadon Sancho ble først skrevet ut fra sykehuset mandag ettermiddag, og Rangnick sa fortsatt mandag kveld at kantspilleren trolig har spilt sin siste kamp for sesongen.

– Ellers var dette en kamp hvor jeg ville elsket å ha fem innbyttere. Jeg ville gjerne sette innpå Alejandro Garnacho, men måtte til slutt velge mellom Cavani og Garncho. Da valgte jeg nå Cavani, sa Rangnick.

Powered by Labrador CMS