EN DRØM: Knut Karlsen (i rød drakt) og gjengen fra Honningsvåg fikk et drømmemøte med Juan Mata

– Trodde aldri jeg skulle få oppleve Old Trafford igjen

Knut Karlsen fikk oppleve både United-seier og drømmemøte med Juan Mata.

Publisert Sist oppdatert

Etter mange år med sykdom og flere kreftoperasjoner, fikk Knut «Krupa» Karlsen (69) fra Honningsvåg nylig en opptur han sent vil glemme.

Tekst og foto: Lars Magnus Igland Røys

Historien til Knut Karlsen, eller «Krupa» som han liker å bli kalt, er av den spesielle sorten.

– Over all forventning

Under supportermiddagen med Juan Mata på Tapeo & Wine, forteller 69-åringen oss at han har slitt med sykdom de siste årene, deriblant kreft. 

– I tre uker forrige jul var jeg mer eller mindre borte. Heldigvis sa legene til meg at ting var på bedringens vei, og alt kom til å gå bra, sier Karlsen.

At det skulle gå så bra at han skulle få møte Juan Mata og dra på Old Trafford igjen, hadde han derimot ikke regnet med.

– ØNSKET MEG LYKKE TIL: Knut Karlsen satte enorm pris på møtet med Juan Mata. – Han sa han var lei seg for at jeg hadde vært syk, og ønsket meg masse lykke til i fremtiden, forteller Karlsen.

Som en liten ekstra gest, fikk Karlsen og hans reisefølge fra Honningsvåg også en privat lounge på Tapeo & Wine under møtet med den spanske United-stjernen. Selv var «Krupa» målløs.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få oppleve noe slikt. At jeg fikk dra på Tottenham-kampen og i tillegg møte Juan Mata er helt utrolig. Turen har vært over all forventning, konstaterer han med et smil. 

– Mata ønsket meg lykke til

Møtet med Juan Mata var også spesielt. Spanjolen hadde på forhånd fått høre historien om Karlsen, og slo av en prat med ham. 

– Han sa han var lei seg for at jeg hadde vært syk, og ønsket meg masse lykke til i fremtiden. Jeg fikk også signatur og tatt bilde med Mata. Før han gikk videre til de andre bordene fikk jeg også en god klem, forteller Karlsen. 

FIKK SE MARTIAL AVGJØRE: Knut Karlsen og gjengen fra Honningsvåg fikk oppleve at Anthony Martial avgjorde kampen mot Tottenham med sin scoring snaue ti minutter før slutt.

– Jeg var veldig glad for at jeg fikk møte Mata. Det varmet meg veldig. Jeg har ikke vært gladere enn jeg har vært i dag,  stråler Karlsen etter møtet med Mata.

 Vokst opp med George Best

Per Roar Nilsen i supportergjengen fra Honningsvåg beskriver Karlsen som en trofast supporter, som bare fortjener det beste:

– Han er blodfan! Det har han vært i alle år. Han er helt fantastisk, og vi setter så pris på at han får oppleve dette. Ingen er bedre på å terge Liverpool-supportere enn den karen her, spesielt på Facebook, sier Nilsen mens han dulter i «Krupa» som nikker anerkjennende tilbake etter kommentarene.

– Jeg har vært supporter hele mitt liv. Jeg ble født United-supporter. Min store helt er George Best, han vokste jeg opp med og han glemmer aldri, sier han.

Nordlendingen har også allerede bestilt tur via Supporterklubben til sin neste kamp på Old Trafford, nemlig storkampen mellom United og Arsenal i april.

– Jeg gleder meg sånn til å komme tilbake. Det er alltid kjekt å reise med Supporterklubben, det har jeg gjort i alle år, forklarer Karlsen.  

NB! For flere bilder fra kvelden, sjekk ut Instagram-kontoen «muscstravel».

Slik var supporternes møte med Mata.

Powered by Labrador CMS