– Jeg avslo United-samtaler i 2013

Jürgen Klopp kunne ha blitt United-manager.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes ble utnevnt som «The Chosen One» da han tok over for sir Alex Ferguson, men det kunne ha blitt en annen mann som fikk United-jobben.

Nå forteller nemlig søndagens motstandermanager, Jürgen Klopp, at United kontaktet ham for innledende samtaler, men at tyskeren ikke ønsket å forlate Borussia Dortmund før kontrakten hans utløp.

– Vi snakket sammen. Vi snakket ikke så mye, men for meg så var det mye. Det var en stor ære, skal jeg være ærlig, men jeg kunne ikke forlate Dortmund, sier Klopp ifølge Sky Sports.

– Man er i april og er midt i planleggingen av neste sesong. Man har den og den spilleren som kommer, men så er man plutselig ikke der lenger? Det fungerer ikke. Ikke i mitt liv, legger han til.

Liverpool-manageren understreker at United aldri kom med et konkret tilbud, men at det var tydelig interesse fra United.

– Jeg fikk aldri et skikkelig tilbud fra United, men hvis jeg hadde fått det, kunne jeg ikke ha gjort det. Jeg måtte ha fullført jobben med Dortmund og så ha tenkter over ting.

– Kanskje var ikke det så smart, men det er min måte å gjøre det på. Slik var det også i Mainz.

Skulle du ønske at Klopp hadde tatt over istedenfor Moyes?

Powered by Labrador CMS