klopputd

– Vi tapte fordi det ikke var noe mer tid igjen

Publisert Sist oppdatert

– Vi burde vunnet kampen. Jeg vet det høres latterlig ut, men det er slik jeg så kampen.

Det så Liverpool-manager Jürgen Klopp like etter 2-1-tapet mot United mandag.

Senere fortsatte han med forklaringene sine på pressekonferansen.

– Det ble en vill start, akkurat den kampen United ønsket å spille. De traff stolpen, scoret, men så tok vi over. Vi manglet sistepasningen, og det er vanskelig å skape noe hvert andre eller tredje minutt mot et lag med så mange i forsvar. Etter hvert spilte vi imidlertid nøyaktig som vi ønsket, sa Klopp.

– Vi fortjente imidlertid absolutt scoringen vår, og hadde vi fått 2-2 så ville det vært et fortjent uavgjort-resultat for oss. Vi tapte imidlertid 2-1 fordi det ikke lenger var noe tid igjen. Tiden bare rant ut på slutten, uten noe ordentlig fotball.

Se målene og sammendraget fra kampen her:

 

Liverpool-manageren forklarte også hva som ble sagt i en såkalt «het» diskusjon med Bruno Fernandes på sidelinjen i 2. omgang.

– Men samtalen var ikke animert. Det var en av de mest harmløse samtalene jeg noen gang har hatt med spilleren, når jeg var så følelsesladet som jeg kanskje var. Det handlet om stopperen deres, Martinez, da han gikk ned etter en «grusom» takling, men det var åpenbart ingenting.

– Han gjorde det meste ut av det, og Bruno sa da til meg: «Du ville gjort det samme», men nei – du kan ikke gå over ende som det, sa Klopp.

Flere saker fra kampen:

Powered by Labrador CMS