lism

«Jeg har fått en ny favorittspiller»

Sett din egen børs her:

David de Gea – 7,0
Egentlig ikke i aksjon før pause, selv om han satte Varane i trøbbel en gang. Tre gode redninger etter pause, før han måtte gi tapt på Salahs heading, et mål han ikke kan lastes for.

Diogo Dalot – 7,5 (ut mot Wan-Bissaka 86)
Måtte ta et gult kort mot Diaz, men ellers en god 1. omgang. Også et flott fremspill som startet angrepet som endte med stolpeskuddet til Elanga, og knallhard og full av innsats i duellene mot Diaz – som han så tok enda mer ut av kampen utover i 2. omgang. La dere merke til det – at Diaz bare forsvant fra kampen? Takk Diogo for det!

Raphaël Varane – 7,5
Nær ved å få målgivende etter triksing i Liverpool-feltet før Rashfords lure avslutning mot hjørnet. Måtte ta et gult kort da ballen spratt feil etter en duell med Dalot og McTominay, og ble også satt i trøbbel av De Gea en gang før pause.

Lisandro Martinez – 8,5
Jeg har fått en ny favorittspiller. Han kommer sikkert til å tape en hodeduell eller to i løpet av sesongen, men i duellspillet, med pasninger, på ren vilje, vinnerskalle – og verdens deilige armhule-redning som stoppet Bruno-selvmålet – så bare digget jeg dette. For å si det enkelt: Desto flere Martinezer man har på et lag, jo større sjanse for å lykkes.

lisan

Tyrell Malacia – 8,5
Fantastisk. Jeg hadde et hardt slått Salah-innlegg langs bakken på blokka de første 45, men ellers hadde han faktisk egypteren et godt stykke ned i lomma si i det som også var hans første start i en tellende United-kamp. Også god kontroll de siste 45. Sånn sett – ekstremt imponerende i hans første start i et nytt land og i en ny og mye tøffere liga, selv om dødballene hans fortsatt kan bli bedre.

Scott McTominay – 6,5
Hans beste kamp for sesongen, og med et LAG rundt ham så kan også skotten fremstå som en god spiller i flere perioder.

Christian Eriksen – 7,5 (ut mot Van de Beek 86)
Kanskje Uniteds beste og viktigste spiller innledningsvis i kampen. Da fungerte alt rundt ham, folk løp og han kunne bruke fotballhjernen til å løse opp og slå gode pasninger. Tredje sist på 1-0-målet, tredje sist da Rashford ble spilt gjennom til en stor sjanse og et godt frispark som tvang Alisson til en stor redning. Imidlertid svak i en duell på corner som ga Fabinho en målsjanse etter pause, og ikke så sentral da United ble dypere utover i 2. omgang.

eriksenc

Jadon Sancho – 7,5 (ut for Fred 71)
Deilig, deilig og ekstremt viktig scoring, som han selvsagt skal ha stort pluss for at han satte etter glimrende ro i en så viktig situasjon. Spilte også Rashford fri til en sjanse, men ellers kanskje den av de offensive spillerne som var minst involvert også i Uniteds beste periode.

Bruno Fernandes – 8,0
Taklet ballen frem til Elanga da han kunne satt 1-0, men ikke så mye involvert i avgjørende situasjoner, bortsett fra da kun Martinez reddet ham fra et selvmål før pause. Får imidlertid et stort pluss for å ha jobbet som en helt over hele banen. Jeg tror ingen skal undervurdere den arbeidsinnsatsen han viste fra front, også sent i kampen. Portugiseren stod frem som kaptein med stor K, og det er noe vi har savnet i dette laget. Den innsatsen og det O2-opptaket kunne gitt medalje på 10.000-meteren i EM, det er jeg sikker på.

Anthony Elanga – 8,0 (ut for Martial 46)
Ja, jeg vet at han burde scoret og ordnet 1-0 da han satte avslutningen i stolpen, men den første halvtimen må være det beste jeg har sett av ham i United-drakten. Utfordret og lyktes, presset og lyktes ganske bra og jobbet knallhardt – i tillegg til å få målgivende til Sancho. Tenk også tilbake: Hvor ofte fikk Alexander-Arnold og Salah til noe på høyresiden? Ikke veldig ofte, blant annet fordi svensken også gjorde en helhjertet defensiv jobb.

elanga54334

Marcus Rashford – 8,5 (ut mot Ronaldo 86)
Vi har ventet på dette – en Marcus Rashford som løper på alt, kaster seg inn i mange taklinger og utnytter bakrommet som alle vet Liverpool avgir. Et konstant uromoment i 25 minutter før pause, og så i en periode etter pause da han satte 2-0 og skapte mer trøbbel for Trent. Kunne satt 3-0 to ganger, først etter en smart avslutning mot hjørnet og så etter å ha driblet 3-4 Liverpool-spillere. Viste selvtillit. Kort oppsummert – den Marcus Rashford vi ble så glad i for et par år siden, som vi har savnet og begynt å lure på om vi noen gang skulle få se igjen,

Anthony Martial – 7,5 (inn for Elanga 46)
Flott målgivende til Rashford og et godt comeback med flere gode touch og involveringer. Veldig godt å se at touchene hans og godformen fra i sommer ser ut til å ha overlevd skadeperioden.

Fred (inn for Sancho 71), Cristiano Ronaldo (inn for Rashford 86), Donny van de Beek (inn for Eriksen 86) og Aaron Wan-Bissaka (inn for Dalot 86) spilte for kort tid til å få karakter. Spillerne må være på banen før 70. minutt for å få karakter.