«Men hvis dette er slik du vil spille, så kan jo ikke Ronaldo spille i ditt lag?»

Erik ten Hag hadde for en gangs skyld en lang runde også med litt lengre svar når han møtte pressen etter mandagens kamp.

Det er merkelig hva en god seier kan gjøre.

United.no la tidlig ut det mest sentrale fra alle intervjuene, i en lang sak om hva Ten Hag sa, men da alle spørsmålene fra den offisielle pressekonferansen etter kamp ble offentliggjort kom det også frem at Ten Hag ble hardt presset om Ronaldo, som først kom innpå i 86. minutt mandag.

En reporter spurte:

– Men hvis det er slik du vil spille fotball, spesielt når det andre laget har ballen, så kan jo ikke Ronaldo spille i ditt lag?

Ten Hag svarte imidlertid krystallklart.

– Jeg tror at han kan det. I hele karrieren hans, under flere managere, så har han jo gjort det. Han har levert under ulike stiler og i ulike systemer og han har alltid prestert, så hvorfor skulle han ikke klare det her?

– På grunn av alderen, forsøkte reporteren seg.

– Vel, for meg så er ikke alderen noe jeg ser på. Du kan være ung og god nok, men hvis du er eldre og en som fortsatt leverer så er du også god nok, sa Ten Hag.

Ellers var United-manageren veldig klar på at både Ronaldo og Harry Maguire trengs, også i nær fremtid.

– De vil spille en rolle i fremtiden, også i nærmeste fremtid. De er fremragende spillere. Vi trenger en stall. Vi skal spille så mange kamper. Som manager må man imidlertid velge det man mener er best mulig lag til hver kamp. Dermed ble det dette laget i denne kampen, men i fremtiden kan andre spillere få sjansen.

Flere saker fra kampen: