– Det knuser hjertet mitt

Shinji Kagawas tidligere sjef, Jürgen Klopp, river seg i håret over måten Manchester United bruker japaneren på.

Publisert Sist oppdatert

Siden overgangen fra Borussia Dortmund i fjor sommer har ikke United-supporterne fått se det beste av 24-åringen. Kagawa har kun startet 22 kamper. Det er like mange som Javier Hernandez, som blir omtalt som en superinnbytter.

Scoringen mot West Bromwich i sesongens siste kamp tok Kagawa opp på seks fulltreffere i hans første United-sesong. Dortmund-trener Klopp fatter ikke hvorfor ikke United velger å la playmakeren spille der han er best.

– Shinji Kagawa er en av de beste spillerne i verden, og han får 20 minutter for Manchester United – på venstrevingen! uttrykker han ovenfor Guardian.

– Det knuser hjertet mitt. Jeg har virkelig tårer i øynene. Shinjis beste rolle er som sentral midtbanespiller. Han er en offensiv spiller med en av de beste nesene for mål jeg noen gang har sett.

Etter to strake ligagull i Dortmund forsvant Kagawa til Manchester. Klopp forteller at det var et lite overraskende, men likefullt tårevått farvel.

– For de fleste japanerne betyr det mer å spille for Man United enn Dortmund. Vi gråt i hverandres armer i 20 minutter da han dro.

Powered by Labrador CMS