Nå er Klopp omsider likt med Solskjær

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har vært United-manager i 64 kamper nå, og seiersprosenten er 50.

Etter søndagens tap på Anfield har nordmannen ledet United til 32 seirer, 14 uavgjorte og 18 tap siden han overtok for 13 måneder siden.

United ligger en evighet bak Liverpool på tabellen denne sesongen, men faktum er at Solskjærs start i United lenge har vært bedre enn Jürgen Klopps i Liverpool.

Før søndagens kamp hadde Solskjær til og med en bedre seiersprosent enn Klopp.

Nå er det likt.

For selv om Solskjær nå «bare» har en seiersprosent på 50, så var det først i sin 64. kamp at Klopp nådde 50 i seiersprosent.

Til tross for Europa League-finale og ligacupfinale i sin første sesong så var Klopps resultater i sine første 64 kamper som Liverpool-manager 32 seirer, 19 uavgjorte og 13 tap.

Kanskje var det derfor Klopp skrev følgende i kampprogrammet søndag.

– Jeg er full av beundring for jobben Ole (Gunnar Solskjær gjør). Denne sesongen spesielt, med tanke på de utfordringene han har. Som en kollega så er det lett å se den utviklingen de har hatt, selv om andre på utsiden ikke gjenkjenner dette like lett.

Og hvordan gjorde Mauricio Pochettino det i sine første 64 kamper i Tottenham? Jo, han hadde faktisk også nøyaktig en seiersprosent på 50, etter 32 seirer, 15 uavgjorte og 17 tap, mens Pep Guardiola vant 40 av sine 64 første kamper for Manchester City.

Powered by Labrador CMS