– Ingen tvil om hans kvaliteter!

Pep Guardiola skryter av Pedro – og tror Schweinsteiger lykkes om han holder seg skadefri.

Publisert Sist oppdatert

Det virker nå slettes ikke usannsynlig at United henter Pedro fra Barcelona. Noen føler kanskje at det å gå fra Di María til Pedro er et steg ned, mens andre vil påpeke at det ikke er rart Pedro ikke får starte i en klubb som bruker Suarez, Neymar og Messi på topp. Gamlesjefen Pep Guardiola er i alle fall ikke i tvil om at Pedro er en kvalitetsspiller.

– Han har spilt millioner av kamper for Barcelona, og om du spiller millioner av kamper for Barcelona så viser det hvilke kvaliteter du har. Han er en verdensmester, han er en europamester og han har vunnet Champions League og mange ligatitler med klubben sin, sa Guardiola ifølge blant andre Manchester Evening News og Daily Telegraph.

– Det er absolutt ingen tvil om hans kvalitet. Han har kvalitetene til å spille for ethvert lag i verden, og i enhver liga i verden. Jeg vet ikke hva som vil skje, jeg er ikke i Barcelona så jeg kan ikke si om han flytte på seg eller ei, men det jeg vet er at jeg ønsker ham lykke til fordi han er en topp spiller og en topp person.

– Han er en av de beste spillerne du kan tenke deg.

pedromessi (650 x 358)
– Unna vei, jeg skal til Manchester!

De siste to sesongene har Guardiola også vært manager for Bastian Schweinsteiger.

– Når Bastian holder seg skadefri så er jeg helt overbevist om at han vil gjøre det veldig godt i Manchester United, han er en topp, topp spiller. Dessverre har han de siste tre årene ikke vært helt i toppslag [med skader]. Han kommer til å spille veldig godt der, jeg håper virkelig at det kommer til å skje.

Powered by Labrador CMS