– Nani trenger tillit

Mannen som i sin tid ga Nani sjansen, har en følelse av at Sir Alex ikke behandler ham helt som han burde.

Publisert Sist oppdatert

Braga-manager José Peseiros mener at han kjenner Uniteds 25 år gamle vingspiller bedre enn de fleste. Det var blant annet han som for syv år siden ga Nani ilddåpen ved å plukke ham ut av Sporting Lisboas junioravdelig for deretter å kaste ham rett uti det med klubbens førstelag. Nå hevder Peseiro at mangel på tillit er noe som går sterkt innpå den Kapp Verde-fødte.

– Det er ikke så enkelt for ham når han ikke får spille, sier Peseiro til The Independent.

– Han føler seg ikke bra om han holdes utenfor. Alle spillere har forskjellig personlighet; det er så, men kanskje engelske spillere ikke har det helt stor behovet for personlig oppbakking. Portugisiske, brasilianske og spanske spillere derimot, trenger mer følelsesmessig kontakt.

– Nå kan jo ikke Sir Alex prate annerledes til Nani enn til andre, men jeg vet at enkelte spillere trenger noe mer, og at Nani er en av dem.

– Jeg vet ikke om problemet bunner i at han ikke har skrevet under på en ny kontrakt. Jeg vet heller ikke om manageren har mindre tillit til ham enn før, eller om det er Nani selv som ikke er helt seg selv for tiden. Det jeg derimot vet er at han hadde to, tre fantastiske sesonger etter at Ronaldo forsvant. Da var United avhengige av ham. Slik er det ikke i øyeblikket. Men fotballspillere kan kun yte sitt beste når de er lykkelige. Er de ikke det, spiller de heller ikke bra, fastslår den tidligere Sporting Lisboa-treneren.

Powered by Labrador CMS