Mourinho-melding til Martial: – Du får ikke alltid det du ønsker deg i livet

José Mourinho har ingen sympati for situasjonen til Anthony Martial.

Publisert Sist oppdatert

I forkant av oppgjøret mot San Jose dukket det opp rapporter fra flere britiske medier om at Martial fortsatt ønsker seg bort, men at United ikke ser for seg å selge franskmannen.

Tidlig i juni valgte Martials agent, Philippe Lamboley, å gå ut med at klienten hans ønsket å forlate Manchester United etter sesongslutt. 

– Etter å ha tenkt gjennom alle muligheter og scenarioer – Anthony ønsker å forlate Manchester United. Det er mange faktorer, og det er for tidlig å snakke om det. Anthony vil snakke senere for å diskutere alt dette, sa Lombeley.

UNITED.NO-BØRSEN: (+) – Martial var den store skuffelsen

– Kan ikke gjøre som du vil

På pressekonferansen etter søndagens kamp på Levi’s Stadium ble Mourinho spurt om agentens utspill.

– Jeg vet ikke hva agenten hans ha sagt, sa Mourinho, før han ble informert om hva Lamboley hadde sagt.

– Jeg ønsker å være i Los Angeles, men nå er jeg i San Jose. Du kan ikke gjøre akkurat det du vil her i livet. Jeg hadde elsket å reise til Los Angeles, trene i Los Angeles, og spille alle de fem kampene i Los Angeles for å unngå reising og bytte av hotell, og så reise tilbake til Manchester.

– Jeg ville likt å spille mot Leicester på en søndag, men jeg er nødt til å spille på en fredag, så du får ikke alltid det du ønsker deg i livet.

Woodward stopper salg

Hovedårsaken til at Martial ønsker seg vekk skal være kjøpet av Alexis Sánchez, skriver The Times. Forhandlingene mellom klubben og franskmannen om ny kontrakt brøt sammen etter at chileneren kom til Old Trafford i januar.

I tillegg skal Martial ha funnet det frustrerende å se Frankrike vinne VM fra sofaen, noe som kobles sammen med lite spilletid i United.

Ifølge rapportene skal Lamboley ha planer om å kontakte Ed Woodward direkte for å få en overgang for Martial i sommer, en forespørsel klubbens administrerende direktør med all sannsynlighet vil avslå, skriver Times.

United vil tvert imot utløse klausulen som forlenger Martials kontrakt med ytterligere ett år til 2020.

Usikker på nye signeringer

Så langt denne sommeren har Manchester United hentet inn Diogo Dalot, Fred og Lee Grant. Skal vi tro José Mourinho selv, så er det på ingen måte en garanti for at de får selskap av flere i sommer.

– Én ting er hva jeg ønsker, men hva som kommer til å skje er noe helt annet, svarte Mourinho på et direkte spørsmål om flere signeringer i sommer.

Andy Mitten skriver forøvrig i sin rapport fra nattens oppgjør mot San Jose Earthquakes at United ikke er interessert i hverken Toby Alderweireld eller Alex Sandro.

Powered by Labrador CMS