Mourinho hyller lagånden

Og retter velfortjent skryt til fansen.

Publisert Sist oppdatert

Fem seiere på rad, og ubeseiret over 11 kamper i alle turneringer. På nyttårsaften kommer Middlesbrough på besøk til Old Trafford, og Jose Mourinhos mannskap ønsker nok å avslutte kalenderåret i stil.

Arbeidsmiljø kan være avgjørende for gode resultater, og nå hyller Jose Mourinho den gode stemningen i garderoben hos Manchester United.

t51
God stemning på treningsfeltet, kan det være årsaken til de gode resultatene?

– Spillerne mine er herlige folk, som ønsker kun det beste for laget og hverandre. Lagånden er fantastisk, og det tror jeg man ser på spillet vårt. Det vi har levert de siste ukene har vært veldig bra, sa Mourinho til United Review.

Selv da resultatene uteble, var tendensene absolutt tilstede. Nå som poengene for alvor begynner å samle seg opp, mener Mourinho at laget nå må opprettholde momentumet.

– Vi har spilt veldig god fotball over tid nå, men det var veldig viktig for oss at vi fikk resultatene med oss også.

LES OGSÅ: Mourinho på topp

Skryt til supporterne

I sitt første halvår som United-trener, har Mourinho gjentatte ganger kommet med skryt til Uniteds supportere, og har tidvis virket overrasket over støtten han har mottatt, selv når ting ikke gikk på skinner.

– Spillerne setter utrolig stor pris på støtten de får uansett hvor de reiser, og du merker at det eksisterer et ordentlig bånd mellom fansen og spillerne. Det var viktig for spillerne å gi noe tilbake, som da de ga bort draktene sine etter seieren mot West Bromwich, det var bare synd at ikke alle de tilreisende kunne få hver sin drakt!

PS! I denne saken (+), som også var i medlemsblad nr.4 denne sesongen, kan du lese et intervju med journalisten som kjenner Mourinho best, om hva fremtiden vil bringe for Mourinho og Manchester United.

Powered by Labrador CMS