Rio Ferdinand kritiserte Paul Pogba på tv. Paul Pogba svarte med å ta seg en prat.

– Det står mellom United og City

Ifølge Rio Ferdinand vil José Mourinho gjøre United til tittelkandidater igjen  – på første forsøk.

Publisert Sist oppdatert

I et eksklusivt intervju med Yahoo Sport, sier Ferdinand at José Mourinho etter hans mening har alt som skal til for å bringe ligapokalen tilbake til Old Trafford allerede i hans første sesong. 

– Om jeg skulle tippe en vinner, ville jeg ha satset på Man United, sier den gamle midtstopperen, som selv var med på å vinne seks ligatitler i løpet av en tolv år lang United-karriere.

Likevel innrømmer Ferdinand at det er uhyre vanskelig å spå utfallet av den kommende Premier League-sesongen. At han trekker frem sin gamle klubb som fremste vinnerkandidat, skyldes i all hovedsak den  optimismen han føler har vendt tilbake til Old Trafford, en optimisme som har vært fraværende helt siden Sir Alex Ferguson gikk fra borde for tre år siden.

Les også: – Drives av fotballen, ikke pengene

– José Mourinhos ankomst har forandret alt. Han er en vinner og det er det alt dreier seg om i United.

jose
RIO FERDINAND: – José Mourinho er mannen.

– I enhver fotballklubb er manageren avgjørende viktig for i hvilken retning den skal bevege seg. Han skal drive laget og pushe det til å oppnå ting; han skal stå i sentrum for hele klubben og sørge for å formidle en positivitet som forhåpentligvis vil føre til suksess. Til dette har Man United fått på plass riktig mann, mener Ferdinand, og røper at han hadde håp om Mourinho allerede da Ferguson ga seg.

– Jeg ville ha elsket det om Mourinho hadde overtatt da Sir Alex pensjonerte seg, men nå er dette bare hvis, om og kanskje. Det skjedde ikke, men nå har de fått rett mann på plass.

– Under Van Gaal var alt litt rigid, mens det nå bør være rom for at spillerne får litt mer frihet. Derfor er jeg er ganske overbevist om at United kan gjøre det bra denne sesongen.

– Premier League vil by på en tøff tittelkamp og er vanskelig å spå på dette tidspunkt. Likevel tror jeg at det vil stå mellom de to Manchester-klubbene. Grunnen er ganske enkelt at begge blir ledet av de to mest suksessrike managerne fotballen har sett i de senere år.

Her kan du lese hele saken

Powered by Labrador CMS