– Det eneste han gjør er å kritisere

OPPDATERT: José Mourinho har ikke mye til overs for Paul Scholes som fotballekspert.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere midtbanespilleren er i disse dager aktiv som fotballekspert for BT Sports, og pleier ikke å legge skjul på hva han mener i den rollen.

Etter lørdagens 0-0-kamp mot Southampton kritiserte han Paul Pogba, og sa blant annet følgende:

– Manchester United savner en spiller, den spilleren som får laget til klikke. Jeg så Pogba mye i Juventus, han var en løper. En arbeider, han taklet, løp og fikk mål. Pirlo var mannen som kontrollerte laget, og nå har Pogba fått den jobben i United. Det er ikke hans beste rolle. 

– Han ser ikke ut som han er i like god form som da han spilte i Juventus. Jeg lurer på om han passer godt nok på seg selv, trener han bra nok, spør Scholes.

LES OGSÅ (+): Vår spillerbørs – Greven og hovmesteren

Mye kritikk

Mandag kveld var det lite å kritisere Pogba for. Franskmannen var briljant, spesielt etter pause, og kom virkelig til sin rett i en mer offensiv rolle.

På pressekonferansen etter kampen forsvarte Mourinho naturlig nok spilleren sin, og kom med en rekke skyts i retning Scholes.

– Det eneste Paul Scholes gjør er å kritisere. Jeg synes ikke han kommenterer ting, han bare kritiserer. Ikke alle spillere kan være like fenomenal som han var, svarte Mourinho syrlig. 

GI DIN SPILLERBØRS HER (+)

– Ikke Pogbas feil at han tjener mye

Han understreker at Pogba alltid gjør sitt beste.

– Noen ganger spiller han bra, andre ganger ikke fullt så bra. Det er ikke Pauls feil at han tjener mye mer enn Scholes gjorde. Det er slik fotballen er. Scholes var en fenomenal spiller, men ikke fotballekspert. Jeg foretrekker å se på ham som den fenomenale spilleren han var – som ga så mye for klubben jeg er stolt av å representere i dag.

(Saken fortsetter under bildet)

KRITISERTE POGBA: Paul Scholes er dønn ærlig i ekspertrollen hos BT Sports.

– Hvis Paul Scholes en dag bestemmer seg for å bli manager, håper jeg han kan bli 25 prosent så suksessfull som jeg selv har vært. 50 prosent er 12.5 troféer, 25 prosent er seks. Klarer han 25 prosent, bør han være fornøyd. 

– Men Scholes er en av de beste midtbanespillerne jeg noensinne har sett. Han ga så mye for klubben, og det kan jeg bare takke ham for. Denne klubben er bygd opp av spillere som ham, roser portugiseren til slutt.

Se hva ansvarlig redaktør sa etter Everton-kampen: 

 

Powered by Labrador CMS