Drømmejobben?

– Alt er mulig på Old Trafford

– Jeg har vunnet her med Porto, Chelsea og Real Madrid, hvorfor ikke med United, sier Mourinho.

Publisert Sist oppdatert

I hans intervju med adidas Front Row snakket Jose Mourinho om hans tidligere erfaringer og opplevelser på Old Trafford.

Flere ganger har han spilt på Old Trafford, men da som besøkende manager for Porto, Chelsea, Inter og Real Madrid.

På de besøkende har han flere ganger dratt med gode resultater, og Mourinho håper han nå kan gjøre det samme, bare denne gang for United.

– Old Trafford… Selv som barn drømte jeg om å bli en topp-manager og jeg hadde alltid en historisk forbindelse av at Old Trafford var Drømmenes Teater.

– Første gang jeg var her var det akkurat som en drøm for meg fordi jeg var på vei til å vinne Champions League med Porto. Vi scoret i det siste minuttet og lagde historie for både meg og Porto. For meg vil jeg alltid ha den forbindelsen om at alt er mulig, det er Drømmenes Teater.

– Jeg vant med Porto, vant med Chelsea og vant med Real Madrid, så hvorfor skal jeg ikke kunne gjøre det med United på hjemmebane med fansen på stadion bak oss?

joseryan
VUNNET PÅ OT FØR: Mourinho har vunnet på Drømmenes Teater med tre av sine tidligere klubber, og spør nå hvorfor han ikke kan gjøre det samme med United. Her med Ryan Giggs i 2013.

Videre fikk Mourinho spørsmål om hva han føler rundt det å steppe ut på Old Trafford for første gang som United-sjef.

– Det er synd det ikke er i morgen, for jeg venter på det øyeblikket.

– Jeg har mange års erfaring i fotballen, så jeg er åpenbart ikke nervøs. Jeg føler meg rolig og jeg vet jeg er klar for jobben, men å gå inn på stadion som United-manager… Jeg er sikker på at det kommer til å bli spesielt.

– Det er en stadion hvor du har 50 meter å gå fra tunnelen til benken, det er uvant for meg. I mine tidligere klubber var tunnelen og benken sammen, så du har ikke tid til å føle dårlige og gode ting. Jeg tror 50-meters-gangen vil gi meg noen sekunder til å føle det.

Powered by Labrador CMS