DEN VIKTIGE KAMPEN: Med seier i Europa League-finalen mot Ajax vil jobben bli uendelig mye lettere for José Mourinho neste sesong.
DEN VIKTIGE KAMPEN: Med seier i Europa League-finalen mot Ajax vil jobben bli uendelig mye lettere for José Mourinho neste sesong.

– Keeper er alltid fantastisk mot oss

REAKSJONER: På en kald vinterdag i Stoke så Mourinho United sløse sjanse etter sjanse.

Publisert Sist oppdatert

Reaksjonene som angår selve kampen druknet litt i alt oppstyret rundt Rooneys 250. scoring for Manchester United.

Likevel er det ikke til å se bort i fra at United ga vekk to viktige poeng i gullstriden denne lørdags ettermiddagen.

Det mener iallefall José Mourinho, som syns United hadde mer enn nok muligheter til å få med seg alle poengene.

– Vi brant noen utrolige sjanser. Vi traff stolpen, keeperen reddet, vi bommer på muligheter og vi får enda et uavgjortresultat. Vi spiller for mye uavgjort i forhold til angrepsspillet vi produserer. Motstandernes keepere er alltid fantastiske mot oss, sier Mourinho.

Han mener Stoke parkerte bussen etter 1-0.

mourinho arsenal jose
FRUSTRERT: United må sette mulighetene sine, mener Mourinho.

– Det var en stor kamp med to lag som prøvde å vinne i begynnelsen der. Men etter 25 minutter var det bare ett lag som prøvde å vinne, og det andre prøvde å forsvare seg, noe de gjorde veldig godt. De viste god arbeidsmoral og gjorde alt de kunne for å stoppe oss. Vi gjorde alt bra, bortsett fra foran mål, sier portugiseren.

Han tar seg selvfølgelig også tid til å hylle sin kaptein, som både reddet det ene poenget og skrev historiek.

– Rekorden er en rekord. Det er en rekord i den største klubben i England, og i en av de største i verden. Før ham tilhørte rekorden en legende i engelsk fotball. Nå er Wayne legende i Manchester United, sier Mourinho.

Mark Hughes:

hughes5
KASTET BORT LEDELSE: Sparky er ikke fornøyd med at Stoke ikke maktet å holde på 1-0 i sluttminuttene, men er fornøyd med uavgjort mot et bra United-lag.

– Det kjentes ikke ut som det var en kamp der det bulle bli lagt til fem minutter, men det ga dem nok tid til å få noe ut
av kampen. Vi er skuffet, men vi må komme oss opp på hesten igjen. Vi var sekunder unna å slå et veldig godt United-lag, sier «Sparky».

– Min eneste kritikk er at vi ikke beholdt ballen nok. Vi er gode nok til å gjøre det, men vi trenger å være mer nøyaktige når vi prøver å komme over på motstanders halvdel. Men all ære til United, som kastet innpå masse angrepsspillere og gjorde det vanskelig for oss å komme ut. Alt i alt en rotete kamp. Vi prøvde så godt vi kunne å forsvare ledelsen, men jeg kan ikke si noe på frisparket og frisparkmålet, sier han.

Hughes er også blant Uniteds legender, og hyller også Rooney etter kampen.

– Det er en utrolig rekord, som aldri kommer til å bli passert. Det har tatt over 40 år å slå rekorden til Sir Bobby, noe som viser hvor stor Rooneys prestasjon var, sier Hughes.

Powered by Labrador CMS