– Jeg tror spillerne kom hit med en mental knekk

Begredelig forestilling av Manchester United. Hva sier sjefen etter dette?

Publisert Sist oppdatert

Det ble nok et tap for José Mourinho & co. som møtte West Ham på London Stadium lørdag ettermiddag.

Sluttresultatet ble 1-3, til tross for en scoring av Marcus Rashford i sin retur. Mål av Felipe Anderson, Marko Arnautovic og et selvmål av Victor Lindelöf sørget for tre poeng til London-laget.

Presset på Mourinho blir høyere og høyere for hver kamp som går, kan det virke som.

Hva sier portugiseren etter dette?

Var dommerfeilene avgjørende?

– Jeg tror laget kom her med en mental knekk etter en rekke svake resultat, og å slippe inn et tidlig offside-mål er ikke den beste måten å starte på. Dette ville ikke blitt mål tirsdag, med VAR, men vi hadde ikke det i dag. Vi responderte bra, men selvmålet tok livet av det, sier han til BT Sport.

– På selvmålet vet vi at Yarmolenko er veldig, veldig, veldig venstrefotet, og vi vet at vi er nødt til å dekke til den siden. Nemanja Matic, Luke Shaw og Victor Lindelöf er veldig nære, men vi er ikke aggressive og intense nok i å hindre skuddet. I andreomgang responderte vi, men målvakten deres gjorde noen gode redninger. Midtstopperne deres hadde også en strålende kamp – gratulerer til speiderne deres som fant 21 år gamle Diop. Et monster, som dominerer alle dueller.

– Når vi scorer 2-1, så gjør dommeren – ikke linjedommeren denne gang – en tabber etter det. Det burde vært frispark til Marcus Rahford. Zabaleta forsøkte ikke engang å gå etter ballen, han bare dro i spilleren bakfra. Det tredje målet drepte laget mentalt.

Supporterklubbens Eivind Brennhovd Holth og Anders Zerener etter kampslutt: 

Derfor ble Alexis Sánchez vraket

Etter en overbevisende forestilling mot Derby i midtuka fikk Anthony Martial fornyet tillit mot West Ham, på bekostning av Alexis Sánchez som ikke engang var å finne i kamptroppen.

– I månedsvis har folk snakket om Martial, Martial, og Martial, og at han burde spille i stedet for Alexis. I dag var jeg enig med dem, sier han om valget om å vrake Sánchez.

– Han var den beste. Han kan spille ballen fremover, og er offensive. Jeg er fornøyd med jobben han gjorde, sier Mourinho om å starte McTominay i midtforsvaret.

– Du kan stille spørsmål om kvaliteten deres, men ikke om holdningene deres, sa Mourinho om spillerne sine.

Powered by Labrador CMS