– Stor fordel

Jonny Evans er overbevist om at det har noe å si at United spiller hjemme sist i åttendedelsfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over viser feiringen etter det tredje av i alt fem mål mot Bayer Leverkusen. Jonny Evans og Manchester United hadde ikke noe som det å juble for mot Shakhtar Donetsk på tirsdag, men de kunne feire at United «endelig» vant igjen. Evans var en del av et United-forsvar som holdt nullen for fjerde gang på rad i Champions League.

– Jeg synes vi spilte godt. Vi kontrollerte kampen mer mot slutten da jeg tror de slapp opp for krefter. Vi prøvde å ha et bedre pasningsspill i kveld, sa Jonny Evans til MUTV.

– Vi var litt slurvete i førsteomgangen, men da andreomgangen startet følte jeg at vi markerte vår autoritet på kampen. Vi viste mot ved å spille i de riktig områdene, og vi viste mot med ballen. Spillere ønsket å komme og motta ballen, og jeg tror det spilte en stor rolle.

At en møter lag som havnet på andreplass heller enn lag som endte på førsteplass gjør naturlig nok sjansen for å få en grei trekning større. Da Evans ble spurt om det er noen fordel at førsteplasslagene får spille den andre kampen på hjemmebane, var nord-iren klar i sin tale.

– Jeg tror det er en stor fordel. Ellers ville ikke folk snakket om det at det er viktig. Jeg synes det var mer viktig for oss å gå ut der og prestere godt, og å få nok en seier. Vi har spilt bra i Europa, så forhåpentligvis kan vi fortsette med det. Ligaformen vår har ikke vært god, så vi håper å ta med oss selvtilliten fra denne kampen, avsluttet Evans.

 

 

 

Powered by Labrador CMS