– De hadde en god sak

Du leste riktig: Sir Alex Ferguson innrømmer at United var heldige som ikke fikk straffespark mot seg på tampen av oppgjøret mot Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney ble matchvinner med sin scoring like før pause, men situasjonen «alle» snakket om etter kampen var da Danny Murphy gikk over ende innenfor 16-meteren like før slutt. Til og med Fergie innrømmer at United var heldige.

– De hadde en god sak, det er det ingen tvil om. Michael Carrick var definitivt borti Danny Murphys hæl, men vi fortjente det fordi vi dominerte kampen totalt, sa han til Sky Sports etter kampslutt.

– Jeg tror kanskje dommeren tenkte på vårt rop om straffe i første omgang, og kanskje det var derfor han ikke ga den.

Sir Alex er fornøyd med hvordan United styrte kampen, men er skuffet over at de aldri klarte å få enda en scoring, noe som ville ha drept kampen.

– Vi spilte veldig bra og lot ballen gå fort i første omgang. Vi dominerte kampen fram til de siste 15 minuttene.

– Fulham skal ha kreditt, for de la ned utrolig stor innsats i kveld. Vi ga bort ballen og da la de press på oss. Vi klarte aldri å punktere kampen, noe som var skuffende.

Rio Ferdinand måtte av banen og David de Gea hadde tydelig vondt i fingeren, men Fergie beroliger fansen ved å si at det ikke er noen alvorlige problemer hos noen av dem.

– Det går fint med David de Gea. Rio får problemer med ryggen sin innmellom, men vi tok han av kun for ikke å risikere noe.

– Skuffet over prestasjonen

Jonny Evans var storfornøyd med de tre poengene, siden det til syvende og sist er det som betyr noe. Han mener allikevel at United ikke hadde noen særlig god dag på jobben.

– Det var et herlig resultat, men vi er skuffet over prestasjonen vår. Vi burde scoret mer, men vi er fornøyde med tre poeng, sa midtstopperen.

Også han synes United var heldige som slapp unna i straffesituasjonen på tampen.

– Jeg kikket litt ekstra bort på dommeren, og det kunne blitt dømt straffe.

Powered by Labrador CMS