Har troen på Brady

Ex-Red John O’Shea mener Robbie Brady har det som trengs for å lykkes på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

20 år gamle Robbie Brady, som for øyeblikket i sin andre utlånsperiode til Championship-laget Hull under ledelse av tidligere United-stopper Steve Bruce, har fått beskjeden om at han får en ny sjanse for Irland fra start mot Hellas i morgen.

Brady fikk sin første offisielle landskamp fra start i oktober mot Færøyene, og har allerede imponert trener Trapattoni. Tidligere United-spiller og landslagskaptein for Irland John O’Shea, tror den unge kantspilleren også har potensiale til å slå gjennom for United.

– Definitivt, men han trenger å få sjansen til å vise at han takler nivået, sier O’Shea.

– Han har fått noen muligheter i pre-season og i Ligacupen, og han er selv klar over at det er en vanskelig oppgave han står ovenfor med mye konkurranse. Likevel er han fokusert, og jeg er sikker på at om han hadde fått sjansen på førstelaget ville han vist seg tilliten verdig.

Allerede i landslagsdebuten mot Oman viste unggutten hva han var god for. Ett mål og to målgivende pasninger ble beholdningen, og O’Shea er sikker på at det er mer der det kom fra.

– Han har allerede en fantastisk venstrefot, og er meget kreativ. Når han nå får tillit i morgen vil det hjelpe han å vokse ytterligere som fotballspiller, avslutter O’Shea.

Powered by Labrador CMS