Atalanta BC v Bologna FC - Serie A

– United i samtaler med Atalanta om Højlund

Manchester Uniteds fotballdirektør John Murtough skal ha møtt Atalanta-ledelsen for å forhandle om en overgang for Rasmus Højlund.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Manchester Evening News sin United-journalist Samuel Luckhurst.

I følge Luckhurst skal Erik ten Hag allerede ha hatt videomøter med Højlund og Murtough prøver nå å forhandle frem en avtale for den unge danske spissen.

Bergamo, byen der Atalanta hører hjemme, ligger ikke langt fra Milano der Inter hører til og Manchester Evening News erfarer at Murtough har vært travel med å besøke både Atalanta og Inter for å hale i land overgangene til André Onana og Rasmus Højlund. 

Manchester Evening News følger dermed opp artikkelen til The Telegraph fra torsdag kveld der de to respekterte journalistene Sam Wallace og Jason Burt meldte at United stod klare til å levere et bud på 50 millioner pund for 20-åringen.

rasmushojlund040223
KLARE MED BUD: Manchester United vil levere et bud på 50 millioner pund for Atalantas danske spiss Rasmus Højlund. Det melder avisen Telegraph.

United har lenge vært linket til den danske Atalanta-spissen, og nå ser det ut som United gjør alvor av interessen. 

Manchester United har allerede hentet Mason Mount og nærmer seg en enighet med Inter med tanke på en overgang for keeperen André Onana.

Om United lykkes med budet på Højlund er uvisst, men Erik ten Hag og United har naturligvis blitt koblet til en ny spiss etter at Cristiano Ronaldo forlot klubben midtveis i forrige sesong og klubben og Wout Weghorst avsluttet samarbeidet etter sesongslutt.

20-åringen har hatt en god sesong i Atalanta, men har imponert enda mer på det danske landslaget der han stpr med seks scoringer på seks landskamper.

Om Manchester United lykkes med å hente Onana og Højlund vil det utvilsomt øke behovet for å selge spillere i dagens United-stall.

Powered by Labrador CMS