– Van Persie har de beste årene foran seg

Joe Jordan sier til United.no at kjøpet av Van Persie er perfekt timing av Ferguson

Publisert Sist oppdatert

-Robin van Persie har sine beste år foran seg. Han er 29, men han er en type som har utviklet seg hele tiden og jeg kan ikke se at han skal stoppe denne utviklingen og progresjonen nå. Snarere tvert imot er jeg sikker på at han i United bare vil bli bedre og bedre med den kapasiteten det er av trenere og spillere på Old Trafford. Jeg vil ikke si noe tall, men jeg er overbevist om at United får dra glede av ham i mange år, sier Jordan til United.no

– PERFEKT SPILLER

Den tidligere United-angriperen, som var Harry Redknapps assistent i Tottenham frem til i mai, er sikker på at Ferguson har fått god valuta for pengene han måtte ut med for Van Persie. Kritikere har hevdet at 24 millioner pund for en 29-åring er mye, til tross for at han var Premier Leagues toppscorer forrige sesong. Jordan mener kritikerne snart vil innse at de tar feil.

– Robin van Persie er en perfekt spiller. Han kan spille på et stort repertoar. Han vil gå rett inn på laget, men det gir selvsagt Sir Alex mange flere strenger å spille på offensivt, sier Jordan.

Det er neppe noen tvil om at Robin van Persie og Wayne Rooney vil bli det foretryukne spissparet, og at det nå vil bli særdeles vanskelig for Danny Welbeck og Javier Hernandez å spille seg inn på laget.

Jordan er imidlertid sikker på at Welbeck gleder seg over Van Persies ankomst.

-Mange har lurt på hva som nå skjer med Danny Welbeck, men en type og spiller som Welbeck vil bare se på dette som en ekstra inspirasjon til å lære og utvikle seg videre, sier Jordan til United.no

– KOM FOR Å VINNE

Robin van Persie får et klekkelig lønnstillegg når han drar fra nord-London til Manchester, men Jordan sier lønnssjekken er av underordnet betydning.

– Van Persie har kommet til United av én enkelt grunn – nemlig å vinne trofeer. Han har ikke kommet til United for pengene, han har gjort det for å vinne medaljer og pokaler. Han spilte syv strake sesonger i Arsenal uten å vinne noe som helst, og jeg synes ingen kan bebreide ham for at han nå som 29-åring valgte å bytte klubb, sier Jordan.

Powered by Labrador CMS