– Han er blant Premier Leagues beste midtbanespillere

På lørdag venter knalltøff motstand i FA-cupen for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Det er lite trolig at Manchester United ender opp som ligamestere denne sesongen, selv om laget har sett betraktelig farligere ut etter ankomsten til Ole Gunnar Solskjær.

Champions League-troféet er stadig innen rekkevidde, men det blir også en monumental utfordring for Solskjærs mannskap.

– Vi har kvalitet nok

I så måte er kanskje FA-cupen den beste muligheten vi har til å sanke et trofé denne sesongen, og Nemanja Matic er mer enn klar for utfordringen – og serberen mener Manchester Citys strålende sesong er motivasjon nok.

PREVIEW: Wolves venter i FA-cupen

– City er et meget godt lag, som kjemper om titler på alle fronter. De kommer selvfølgelig til å prøve å vinne alt, men vi er klare for å utfordre de, sa Matic til ESPN.

– Når du avslutter sesongen med et trofé, så er det noe annet. Vi er fortsatt med i Champions League og FA-cupen, og Manchester United ønsker alltid å gjøre det best mulig. Vi ønsker å være i topp-fire, og vi har kvalitet nok i laget til å klare det. 

Lørdag kveld er det Nuno Esperitos Wolverhampton som må slås om United skal få muligheten til å spille semifinale på Wembley denne sesongen.

Advarer mot portugisisk midtbanespiller

Wolves har gjort noen svært gode spillerkjøp de siste sesongene, og Matic kjenner flere av spillerne fra tiden i Portugal. Det er spesielt én spiller serberen mener United må være obs på lørdag kveld. 

– Vi vet at Wolves er et veldig bra lag. Denne sesongen har de vist at de kan spille veldig bra fotball, og de kan vise til gode resultater. Laget har mange gode spillere, jeg kjenner til noen av de fra tiden i Portugal.

– Det blir en vanskelig kamp for oss, og vi må være godt forberedt. Wolves har noen spillere i toppklasse, som Joao Moutinho. Han kjenner jeg godt fra da han var Porto-spiller. Han er blant de beste midtbanespillerne i Premier League. Jeg er ikke overrasket over at de har gjort det så bra, for jeg vet hvor gode spillerne deres er, advarer Matic.

Powered by Labrador CMS