– Van Gaal vil lykkes

Jimmy Floyd Hasselbaink tror Louis van Gaals erfaring vil hjelpe ham til suksess på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Den nå 42 år gamle tidligere nederlandske landslagsspissen regner med at hans 20 år eldre landsmann kommer til å innføre et strengt regime når han tar over United-tømmene like etter VM. Ifølge Hasselbaink kommer LvG til å presse spillerne sine til det ytterste for å få det beste ut av dem.

Til Sky Sports News’ World Cup Verdict sier han følgende om den påtroppende United-manageren:

– Van Gaal oser av erfaring. Han har jobbet med store navn i Barcelona, med store navn i Bayern München, og han har vært nederlandsk landslagssjef i to perioder.

– Han har vunnet Champions League, og han vet hvordan han skal håndtere saker og ting. Det kommer til å bli veldig interessant, sier han om Van Gaals inntreden på Old Trafford.

Så legger han til:

– Han er også veldig god taktisk, han er flink til å motivere spillere, og han vil forsøke å angripe.

– Kan gå helt til topps

gaalghana
På vei mot suksess i Brasil og – mye viktigere – på Old Trafford?

Hasselbaink tror også at Van Gaal kan være i stand til å lede Nederland veldig langt i Brasil, kanskje helt til topps, ikke minst takket være den lagmoralen han har skapt:

– Han har vist mye kløkt med uttaket av mange unge spillere. Disse har han mikset med andre som har vært med på dette i 10-12 år og har VM-erfaring fra før. Slik har han klart å skape et lag, et lag som ønsker å spille for hverandre, et lag med veldig høy moral.

Sikter mot semifinalen

Lørdag møter Van Gaal & co. Costa Rica til kvartfinale. Selv om Hasselbaink har tro på seier, vet han at det venter de oransje en tøff oppgave. Han tror også at Nederland blir nødt til å stramme opp defensivt om laget skal klare å avansere.

– På papiret bør vi kunne vinne, men som vi alle vet blir det alt annet enn enkelt, sier han.

 

Powered by Labrador CMS