Reaksjoner etter 4-0-seieren

NEW JERSEY: Ji-Sung Park, Michael Carrick, Wayne Rooney og flere etter seieren.

Publisert Sist oppdatert

MLS ALL STARS-UNITED 0-4:

Anderson, Ji-Sung Park, Dimitar Berbatov og Danny Welbeck scoret målene i natt. Her kan du lese mer om seieren.

Her er noen reaksjonen fra de andre spillerne og litt mer fra sir Alex Ferguson.

Alex Ferguson:

– Den fysiske formen vår blir bedre. Vi har hatt noen gode treninger her nede. Nå handler det om å få mer tempo i spillet vårt. Vi er ute etter rytme. Det er også viktig at spillerne får så mye spilletid som mulig, og i denne kampen fikk utespillerne én time. Det laget som starter mot Barcelona kommer også til å få en time, før vi bytter noen.

– Men vi gleder oss til lørdag. Å møte Barcelona er ikke noe å bekymre seg over. Det er en treningskamp, og den vil gi oss mye. Det er jo Comunity Shield uka etter som det er viktig å være klare til, og da vil Barcelona-kampen være viktig for at vi skal være det.

Wayne Rooney:

– Vi har hatt det bra her borte. Fotballen blir stadig bedre, og selv om det ble 4-0 i denne kampen så synes jeg ikke det gir et godt bilde av kampen. Det var en vanskelig kamp for oss.

Michael Carrick:

– Det var et nytt godt resultat, og innimellom spilte vi ok fotball. De spilte også en brukbar kamp, spesielt de første 20 minuttene, men vi kom godt gjennom en vanskelig test.

– Sesongen virker fortsatt langt unna, men det er ikke så mange kamper igjen nå. Det ser imidlertid bra ut. Vi kommer til å være klare.

Ji-Sung Park – kåret til kampens beste spiller:

– Jeg er fornøyd med prestasjonen min. Denne turneen har jo handlet om å bli klar til den nye sesongen, så jeg er fornøyd med kampen.

– Jeg er ikke sikker på om jeg fortjener den utmerkelsen. Mange leverte gode prestasjoner i dag. Vi scoret fire mål. Men jeg er fornøyd med å få den.

Hans Backe, trener for MLS All Stars:

– Selv om det endte 0-4 så er jeg ganske fornøyd med prestasjonen vår. 1. omgang var veldig jevn, og kanskje 50-50 i ballbesittelse. Den eneste forskjellen var på den siste tredelen av banen, og det er jo den viktigste. De tok sjansene sine. De er skarpere lengst framme. Men jeg synes definitivt at vi fortjente bedre enn 0-4 i denne kampen.

– Taktisk så vil man alltid tape hvis man møter United med et 4-4-2-system. De er jo bedre individuelt i hver eneste posisjon. Derfor forsøkte vi å gjøre noe annerledes. Vi spilte med tre sentrale midtbanespillere. Rett og slett for å gi David Beckham så mye rom som mulig. Det fungerte også bra. Han fikk rom. Så totalt sett er jeg fornøyd med denne kampen – prestasjonsmessig.

Og til slutt:

Mange har etterlyst ytterligere United-reaksjoner etter tragedien i Norge. Før kampen mot MLS All Stars ble ofrene minnet med ett minutts stillhet.

Powered by Labrador CMS