– Det var godt å starte og vise seg frem

Jesse Lingard scoret Uniteds første mål mot LASK.

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingard scoret i andre kamp på rad da han satte inn utligningen mot LASK på Old Trafford onsdag kveld.

Sammen med resten av laget var ikke engelskmannen spesielt god før pause, men etter hvilen fikk han vist seg frem. I et intervju med MUTV etter kampen erkjenner 27-åringen at det var en tøff kamp.

– Vi visste de kom hit for å gjøre det tøft, og det var tøft i førsteomgang. Andreomgangen var bedre og vi fulgte kampplanen. Nå er vi videre til neste runde. 

– De kom hit med ingenting å tape, men det virket som scoringen dems ga oss et lite spark bak. Vi visste hva vi måtte gjøre for å vinne og vi greide det.

– Jeg tar den scoringen hver dag

Da Lingard ble spilt alene gjennom av Juan Mata fikk han plutselig veldig god tid før han avsluttet.

– Noen ganger er det vanskelig. Man vet ikke hvor forsvarsspilleren er og du har god tid, men du ser på keeperen og skyter deretter. Jeg tar den scoringen hver dag.

ISKALD: Jesse Lingard gjorde ingen feil alene med keeper.

Forrige scoring ser ut til å ha gitt midtbanespilleren selvtillit, så får vi håpe at denne også gjør det.

– Scoringer gir deg selvtillit frem til neste kamp. Det var godt å starte og vise seg frem. 

– Ubeskrivelig følelse

Midtbanespilleren sier at det er ting i denne kampen United kan ta med seg videre, og at fokus nå er rettet mot å vinne turneringen.

– Jeg tror vi kan ta med oss mye fra denne kampen og tidligere i sesongen. Vi avsluttet på tredjeplass og det var det ingen som forventet. Som lag har vi gjort det bra, og forhåpentligvis kan vi komme til finalen og vinne et trofé. 

– Det å løfte et trofé er fantastisk og det er vanskelig å beskrive følelsen. Vi har vunnet turneringen tidligere og med dette unge laget ville det vært fantastisk.

Powered by Labrador CMS